UEFA: Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα δώσουν το παρών στους αγώνες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, κόντρα σε Στεάουα Βουκουρεστίου και Βίνκινγκουρ, αντίστοιχα, το βράδυ της Πέμπτης (13/2) με τον Βέλγο Λόρενς Βίσερ να ορίζεται για την αναμέτρηση της Τούμπας, έχοντας βοηθούς τους Ράιεν Βανιζέρ και Τιμπό Νάισεν, με τέταρτο τον Σιμόν Μπουρντοντουί, ενώ στο VAR θα είναι οι Μπραμ Βαν Ντριές και Μπερτ Πουτ.
Διαβάστε επίσης...

Το παιχνίδι της Πέμπτης (13/4, 22:00) θα αποτελέσει το δεύτερο του Βίσερ στην Τούμπα, καθώς ο ίδιος διεύθυνε την ρεβάνς του Δικεφάλου κόντρα στην Μίντιλαντ για τα Play Off του Conference League τον Φεβρουάριου του 2022, που οι Ασπρόμαυροι πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση, επικρατώντας στην διαδικασία των πέναλτι.
Την ίδια στιγμή η UEFA έκανε γνωστό ότι στον αγώνα του Παναθηναϊκού, στο Ελσίνκι, με την Βίκινγκουρ θα είναι ο Νορβηγός Ροχίτ Σάγκι, βοηθοί του θα είναι οι Μόρτεν Γένσεν και Άντερς Όλαβ Ντάλε, τέταρτος ο Σίνγκουρντ Κρίνγκσταρντ, ενώ στο VAR θα είναι ο Τομ Χάραλντ Χάγκεν με βοηθό τον Κρίστοφερ Χάγκενες.
