«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πάμε στα αποδυτήρια με ένα καλύτερο σκορ, δεν το κάναμε και τελικά αποκλειστήκαμε», είπε αρχικά ο μέσος του Ολυμπιακού.

Τι έφταιξε: «Ξέραμε πως η Μέταλιστ θα πιέσει μετά το γκολ μας, καθώς έπρεπε να βάλει δύο γκολ. Ξέραμε πως θα πιέσει, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά και μας στοίχισε».

Για το που κρίθηκε: «Η πρόκριση ήταν μοιρασμένη. Και οι δύο ομάδες είχαν τις ίδιες πιθανότητες. Εμείς είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Ουκρανία, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε».

Για το ντέρμπι: «Σήμερα θα είναι δύσκολο να κοιμηθούμε. Αύριο θα πρέπει να ξυπνήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, να πάμε στο ντέρμπι με δύναμη γιατί είναι ζωτικής σημασίας και θα πρέπει να κερδίσουμε το ντέρμπι δείχνοντας πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Για την φετινή πορεία στην Ευρώπη: «Κάναμε μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες να παίξουμε πολύ καλά σε δύσκολους αντιπάλους. Η ομάδα έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει και μπορεί τώρα να είμαστε απογοητευμένοι, ωστόσο δείξαμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό στην Ευρώπη».