Facebook Pixel Άρης - Αμπουμπακάρ Καμαρά: Έδωσε απάντηση ο Πάρντιου γιατί δεν έπαιξε ο Καμαρά με Ολυμπιακό - Τι θα κάνει μαζί του στο Κύπελλο
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-17 21:38:00

Έδωσε απάντηση ο Πάρντιου γιατί δεν έπαιξε ο Καμαρά με Ολυμπιακό - Τι θα κάνει μαζί του στο Κύπελλο

Sportdog Team
Έδωσε απάντηση ο Πάρντιου γιατί δεν έπαιξε ο Καμαρά με Ολυμπιακό - Τι θα κάνει μαζί του στο Κύπελλο

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι αναρωτήθηκαν για τη μη χρησιμοποίηση του Καμαρά στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ενώ είχε προηγηθεί η ολιγόλεπτη συμμετοχή του στο ματς Kυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Άρης - Αμπουμπακάρ Καμαρά: Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Άλαν Πάρντιου μετά το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης", ακόμη και στους κακοπροαίρετους που μίλησαν για συμφωνία του Άρη με την ομάδα του Πειραιά να μην αγωνιστεί στο Φάληρο ο Μαυριτανός επιθετικός.

Ο Άγγλος τεχνικός αφενός στάθηκε στην ευκαιρία που αξίζει ο Καμάτσο (έτσι είπε τουλάχιστον ο ίδιος), αφετέρου όμως έκανε αναφορά και στην ανετοιμότητα του Καμαρά να βοηθήσει ουσιαστικά, σε αυτό που θέλει και περιμένει από εκείνον ο έμπειρος προπονητής.

Πάντως, ο Καμαρά έχει πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια του αυριανού ματς Κυπέλλου ξανά με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποκτήσει σταδιακά ρυθμό ενόψει του σημαντικού αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Βόλο στο Χαριλάου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags