Facebook Pixel Λαμία - ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη: Αίτημα από τη Λαμία για τον ημιτελικό με ΠΑΟΚ - Επιστολή που... άναψε φωτιές
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-08 19:26:00

Αποκάλυψη: Αίτημα από τη Λαμία για τον ημιτελικό με ΠΑΟΚ - Επιστολή που... άναψε φωτιές

Sportdog Team
Αποκάλυψη: Αίτημα από τη Λαμία για τον ημιτελικό με ΠΑΟΚ - Επιστολή που... άναψε φωτιές

Τον ορισμό ξένων διαιτητών ζήτησε η Λαμία για τους ημιτελικούς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, μέσω επιστολής που αποκαλύφθηκε πως έστειλε στον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.

 

Λαμία - ΠΑΟΚ: Το αίτημα (σ.σ. είχε κατατεθεί την 1η Φεβρουαρίου) δεν έγινε ποτέ πάντως δεκτό, μιας και στο παιχνίδι ορίστηκε τελικά ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Αγαπητέ κύριε BENNETT,

με την παρούσα επιστολή παρακαλούμε όπως στα παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος  της 8ης (ημιτελικής) φάσης, μεταξύ των ομάδων ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Λαμία, ορίσετε ξένους διαιτητές, για να ελαχιστοποιηθεί η οποιαδήποτε καχυποψία μπορεί να δημιουργηθεί.

Δεδομένου δε του ορισμού ξένου διαιτητή στους αγώνες του άλλου ημιτελικού, θεωρούμε ότι η ομάδα μας θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ με ισονομία και πιστεύουμε ότι θα κάνετε ΔΕΚΤΟ το αίτημα μας, ώστε να εξασφαλιστούν συνθήκες υγειούς ανταγωνισμού εντός του αγωνιστικού χώρου.

Έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση σας και με την πεποίθηση ότι το αίτημα μας θα γίνει δεκτό και θα είστε αρωγός της προσπάθειας μας για την τέλεση δύο κρίσιμων αγώνων με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χορός εκατομμυρίων για επτά Έλληνες - Απορρίφθηκε πρόταση για τον 17χρονο - "Ταμπελάκι" με 20 μύρια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags