Facebook Pixel Λαμία - ΠΑΟΚ: Πολύ δύσκολα θα γίνει το Λαμία-ΠΑΟΚ - Το επιβεβαίωσε και ο Παπαϊωάννου - Στα "λευκά" το γήπεδο! (pics)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-09 12:52:00

Πολύ δύσκολα θα γίνει το Λαμία-ΠΑΟΚ - Το επιβεβαίωσε ο Παπαϊωάννου - Στα "λευκά" το γήπεδο! (pics)

Sportdog Team
Πολύ δύσκολα θα γίνει το Λαμία-ΠΑΟΚ - Το επιβεβαίωσε ο Παπαϊωάννου - Στα "λευκά" το γήπεδο! (pics)

Το χιόνι που πέφτει πυκνό εδώ και ώρες στην Λαμία πιθανότατα θα οδηγήσει σε αναβολή του σημερινού ημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Η έντονη χιονόπτωση έχει καλύψει ολοσχερώς με χιόνι και το ΔΑΚ Λαμίας, όπου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα (18:30) το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθεί σε αναβολή.

Αυτό τόνισε και σε δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας των Φθιωτών, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος μίλησε στο Metropolis FM αποκαλύπτοντας ότι η αναμέτρηση πολύ δύσκολα θα διεξαχθεί, καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ άσχημες.

Ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε επίσης πως είναι σε άμεση επαφή και επικοινωνία με ΕΠΟ και ΠΑΟΚ για την τύχη του αγώνα, κάνοντας μια πρώτη εκτίμηση και λέγοντας ότι το χιόνι δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του, ενώ ο καιρός αναμένεται να επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες.

Όπως τόνισε: «χειροτερεύει ο καιρός στη Λαμία και προτεραιότητα των δυο ομάδων είναι η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών».

Γύρω στις 13:00 αναμένεται να γίνει εκ νέου σύσκεψη μεταξύ των ομάδων προκειμένου να παρθεί και η σχετική απόφαση για το αν θα γίνει ή όχι ο ημιτελικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρη εντολή Σαββίδη για την υπόθεση Ατρομήτου-ΑΕΚ - Τι αποφάσισε για εμπλοκή του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags