Facebook Pixel ΑΕΛ - Ολυμπιακός: "Ντόπες" των φίλων της ΑΕΚ σε Αλμέιδα και παίκτες - Έφτασε και ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ +ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-09 19:36:00

"Ντόπες" των φίλων της ΑΕΚ σε Αλμέιδα και παίκτες - Έφτασε και ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ +ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ντόπες" των φίλων της ΑΕΚ σε Αλμέιδα και παίκτες - Έφτασε και ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ +ΒΙΝΤΕΟ)

Οπαδοί της Ένωσης περίμεναν το πούλμαν του Ολυμπιακού στο ύψος της υπογειοποίησης για... θερμή υποδοχή, με ισχυρή αστυνομική δύναμη πάντως να τους κρατά σε απόσταση ασφαλείας. Φοβερή ατμόσφαιρα με το που εμφανίστηκε η αποστολή της ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Περίπου στις 19:10 έφτασε στην OPAP Arena η αποστολή του Ολυμπιακού για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ (20:30).

Οπαδοί της Ένωσης περίμεναν τους Πειραιώτες στο ύψος της υπογειοποίησης για... θερμή υποδοχή, με ισχυρή αστυνομική δύναμη πάντως να τους κρατά σε απόσταση ασφαλείας, αφού τα έξτρα μέτρα ασφαλείας που λήφθηκαν τηρήθηκαν και στην πράξη. Έτσι, οι Ερυθρόλευκοι είχαν άφιξη χωρίς προβλήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στον αντίποδα, φίλοι της ΑΕΚ περίμεναν το πούλμαν της ομάδας τους έξω από την OPAP Arena και αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags