Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κρέσπο: "Σωστή απόφαση ο τελικός στην Κύπρο - Έξτρα κίνητρο για Σαββίδη να κερδίσουμε στο σπίτι τους..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-07 18:45:00

Κρέσπο: "Σωστή απόφαση ο τελικός στην Κύπρο - Έξτρα κίνητρο για Σαββίδη να κερδίσουμε στο σπίτι τους..."

Sportdog Team
Κρέσπο: "Σωστή απόφαση ο τελικός στην Κύπρο - Έξτρα κίνητρο για Σαββίδη να κερδίσουμε στο σπίτι τους..."

Ο πολύπειρος πρώην άσος του ΠΑΟΚ μιλά για την απόφαση να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στη Μεγαλόνησο και θυμάται την πορεία του στους τελικούς με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Χοσέ Ανχελ Κρέσπο, και μίλησε με αφορμή την απόφαση της ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Αναλυτικά όσα είπε: «Περνάω καλά, παίζω σε όλα τα παιχνίδια, είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, η οικογένειά μου περνάει καλά. Οπότε συνολικά ήταν μια καλή επιλογή για μένα» τόνισε αρχικά για την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

Για το γεγονός πως ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει στο ΓΣΠ της Λευκωσίας: «Με εξέπληξε, το έμαθα σήμερα. Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να κάνει τον τελικό εκτός χώρας. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορούν να διαχειριστούν οι οπαδοί των δύο ομάδων την κατάσταση. Για λόγους ασφαλείας είναι μια εύστοχη απόφαση, γιατί η Κύπρος είναι νησί και θα υπάρχει έλεγχος με τα διαβατήρια για να έρθουν οι οπαδοί οπότε θα σκεφτούν διπλά να κάνουν κάτι.

Η χωρητικότητα είναι 27.000, οι οπαδοί είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα. Το χορτάρι είναι καλό, εμείς παίζουμε δύο ματς την εβδομάδα και είναι σε καλή κατάσταση, θα είναι σε καλύτερη στον τελικό και θα το προσέξουν».

 

Για το αν θα έχει Κύπριους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω για Κύπριους, έχει πολλούς Ελληνες οπαδούς του ΠΑΟΚ εδώ. Εχει πολλούς φίλους στη Λευκωσία ο ΠΑΟΚ και θα το δουν και οι ποδοσφαιριστές».

Για το πιο σημαντικό να κερδίσει μια ομάδα έναν τελικό: «Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, να έχεις αυτοπεποίθηση, να δίνεις βάση στην παραμικρή λεπτομέρεια, να μην έχεις βιασύνη γιατί μπορεί να πάει στην παράταση ή στα πέναλτι. Να είσαι αφοσιωμένος σε αυτό και να δίνεις βάση στην παραμικρή λεπτομέρεια».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έπαιζε στην Αθήνα τους τελικούς και ήταν έξτρα κίνητρο: «Επαιζε και αυτό το ρόλο του, παίζαμε στην έδρα των αντιπάλων μας, ειδικά στον πρώτο τελικό και είχε προηγηθεί αυτό που έγινε στο πρωτάθλημα, είχαμε έξτρα κίνητρο και για τον Σαββίδη και θέλαμε να τους κερδίσουμε μέσα στο σπίτι τους, και αυτό που ζήσαμε ήταν τρελό. Εκείνη την εποχή που ήμουν στην ομάδα, παίρναμε πολλά πριμ».

Για τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ: «Ξεκίνησε κάπως άσχημα, δεν έβγαζε όσα περίμενα ο κόσμος, βρήκε τον δρόμο του. Φάνηκε πως θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο, μετά την τελευταία ήττα ήταν δύσκολα τα πράγματα, τώρα έχει μπροστά του το Κύπελλο. Ο Λουτσέσκου είναι προπονητής που χρειάζεται χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του, ήταν μια μεταβατική χρονιά η φετινή. Δεν ξέρω αν θα πάω στο γήπεδο στον τελικό γιατί δεν ξέρω που παίζουμε εμείς τότε, αλλά στο ξενοδοχείο πιστεύω πως θα μπορέσω να πάω και ίσως δω τον τελικό από το ξενοδοχείο που θα είμαι με την αποστολή της ομάδας μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις για τον τελικό στην Κύπρο - Πόσα εισιτήρια θα πάρουν οι δύο ομάδες - Απόφαση Αστυνομίας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags