Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρόβλημα στα φορ για Καρβαλιάλ - Ποιος χάνει το ντέρμπι Κυπέλλου με ΠΑΟ - Αμφίβολος και ο Μπιέλ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-09 11:10:00

Πρόβλημα στα φορ για Καρβαλιάλ - Ποιος χάνει το ντέρμπι Κυπέλλου με ΠΑΟ - Αμφίβολος και ο Μπιέλ

Sportdog Team
Πρόβλημα στα φορ για Καρβαλιάλ - Ποιος χάνει το ντέρμπι Κυπέλλου με ΠΑΟ - Αμφίβολος και ο Μπιέλ

Με προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του για το αυριανό ματς Κυπέλλου ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει διάφορα θέματα, όπως την απουσία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος δεν θα προλάβει να δώσει το "παρών" στο αυριανό (10/1) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Φυσικά, το πρόβλημα στην επίθεση των Πειραιωτών είναι μεγάλο, αφού λείπει ο Ελ Κααμπί στο Κόπα Άφρικα, ενώ ο Στέφαν Γιόβετιτς υπεβλήθη σε μαγνητική που ήταν μεν καθαρή, θα φανεί δε στη σημερινή προπόνηση το αν θα μπορέσει να δηλώσει ετοιμοπόλεμος για την μεγάλη αναμέτρηση.

Έτσι, μοναδικός σίγουρος για την επίθεση είναι μέχρι στιγμής ο νεοαποκτηθέντας Φραν Ναβάρο, την ώρα που αμφίβολος παραμένει για τα άκρα και ο Πεπ Μπιέλ. Τέλος, στην άμυνα μια θέση παίζεται ανάμεσα σε Ντόη-Μπιανκόν, ενώ για το αριστερό άκρο των μετόπισθεν, φαβορί προβάλει ο Ρίτσαρντς αντί του Ορτέγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-"μολότοφ" στα χαφ του Ολυμπιακού - Διεθνής Πορτογάλος παιχταράς - Τον στέλνει ο Μουρίνιο στο Λιμάνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags