Facebook Pixel Ατομικό για Κουέστα 2 μέρες πριν τον ’’τελικό’’ με ΑΕΚ - Εξελίξεις με Βέλεθ και Βερστράτε!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-15 18:59:00

Ατομικό για Κουέστα 2 μέρες πριν τον ’’τελικό’’ με ΑΕΚ - Εξελίξεις με Βέλεθ και Βερστράτε

Sportdog Team
Ατομικό για Κουέστα 2 μέρες πριν τον ’’τελικό’’ με ΑΕΚ - Εξελίξεις με Βέλεθ και Βερστράτε

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη σπουδαία ρεβάνς με την Ένωση και ο βασικός τερματοφύλακάς τους έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Άρης έριξε 4άρα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά σύσσωμος ο οργανισμός έχει πλέον την προσοχή του στο μεγαλύτερο ματς της σεζόν: αυτό της ρεβάνς με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Χούλιαν Κουέστα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τους Βερστράτε και Βέλεθ να βγάζουν μεγάλο κομμάτι της προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

''Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, rondo game και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Ρουμπέν Πάρντο, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες, προπονήθηκε κανονικά, οι Μπίργκερ Βερστράτε και Φραν Βέλεθ συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του προπονητικού προγράμματος, ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Λούκας Ρουπ (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκαναν θεραπεία.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του εντός αγώνα της Τετάρτης με την Α.Ε.Κ. (17/01, 19:00), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερά πράγματα! Έφεραν τον Νταμπάνοβιτς να σφυρίξει την ΑΕΚ ενώ ακόμα συζητάμε τα περσινά (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags