Facebook Pixel Αρχηγού παρόντος για την πρόκριση ο Άρης - Μέσα κι ο Κουέστα για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-16 18:36:00

Αρχηγού παρόντος για την πρόκριση ο Άρης - Μέσα κι ο Κουέστα για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ!

Sportdog Team
Αρχηγού παρόντος για την πρόκριση ο Άρης - Μέσα κι ο Κουέστα για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ!

Δεν μπορούσε να χάσει το σπουδαίο ματς ο τερματοφύλακας του Άρη και ο Άκης Μάντζιος καλείται να αποφασίσει ποιους 11 θα κατεβάσει για τον ''τελικό'' με την ΑΕΚ.

Χουλιάν Κουέστα και Μπίργκερ Βερστράτε θα είναι διαθέσιμοι ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ για τη φάση των ''16'' του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/01, 19:00).

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: 

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (17/01), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Manu Garcia, Doukoure, Durasek, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Jean Jules Mvondo, Rupp (τραυματίες), Pardo, Fran Velez (ανέτοιμοι), Menendez, Matarrita, Pavicic, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Κυριαζής. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags