Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Κουνάει μαντήλι" Έλληνας του ΠΑΟΚ - Παίζει στο Κύπελλο και φεύγει - Μιλάει με δεξί μπακ, δυο κινήσεις-έκπληξη!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-17 09:54:00

"Κουνάει μαντήλι" Έλληνας του ΠΑΟΚ - Παίζει Κύπελλο και φεύγει - Μιλάει με δεξί μπακ, δυο κινήσεις-έκπληξη!

Sportdog Team
"Κουνάει μαντήλι" Έλληνας του ΠΑΟΚ - Παίζει Κύπελλο και φεύγει - Μιλάει με δεξί μπακ, δυο κινήσεις-έκπληξη!

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να κατεβάσει την ομάδα του στο σημερινό ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Το συναπάντημα με Ουάρντα και τα μεταγραφικά.

Rotation αναμένεται να κανει στο αποψινό ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ένα παιχνίδι που θα φέρει ξανά στο διάβα του Δικεφάλου του Βορρά τον Αμρ Ουάρντα, μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια!

 

Όσο για τα μεταγραφικά, ο Λευτέρης Λύρατζης θα αποχωρήσει με προορισμό τον Αστέρα Τρίπολης ως δανεικός, αμέσως μετά το παιχνίδι κόντρα στους Σερραίους, την ώρα που συνεχίζονται οι επαφές των "ασπρόμαυρων" με ξένο δεξιό μπακ.

Χθες οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Εσθονού μεσοεπιθετικού, Αλεξάντρ Σαποβάλοφ, για την δεύτερη ομάδα, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και ο Αιγύπτιος τερματοφύλακας, Αχμέντ Ναντέρ, ο οποίος δοκιμαζόταν εδώ και λίγους μήνες στον Δικέφαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μέλλον του ΠΑΟΚ γράφει Στέφανος Τζίμας - Σκόρερ που έχει ως κορυφαίο χαρακτηριστικό του τη δημιουργία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags