Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ιδού η εξήγηση: Γι’ αυτό έτρεξε πάνω από τον Λοντίγκιν μετά το πέναλτί του ο Ποντένσε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-18 11:23:00

Ιδού η εξήγηση: Γι’ αυτό έτρεξε πάνω από τον Λοντίγκιν μετά το πέναλτί του ο Ποντένσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ιδού η εξήγηση: Γι’ αυτό έτρεξε πάνω από τον Λοντίγκιν μετά το πέναλτί του ο Ποντένσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρκετοί απόρησαν με το φοβερό στιγμιότυπο από την διαδικασία των πέναλτι στο Φάληρο, όταν ο Ποντένσε έτρεξε και έπιασε από την φανέλα τον πεσμένο Λοντίγκιν. Διαβάστε την εξήγηση.

Με τον Γιούρι Λοντίγκιν να είναι ο ήρωας στην διαδικασία των πέναλτι ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το στιγμιότυπο που ξεχώρισε από την ψυχοφθόρο διαδικασία ήταν η στιγμή που ο Ντανιέλ Ποντένσε ευστόχησε στο δικό του πέναλτι και αμέσως έτρεξε στον πεσμένο Λοντίγκιν, πιάνοντάς τον από την φανέλα και κάνοντάς του... καζούρα, χαμογελώντας.

 

Η εν λόγω κίνηση έχει την εξήγησή της, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές συνυπήρξαν στους Ερυθρόλευκους τη σεζόν 2018/19 και μάλιστα έχουν βρεθεί δυο φορές στην ίδια ενδεκάδα!

Η πρώτη φορά ήταν στις 28 Φεβρουαρίου του 2019 όταν η Λαμία απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο επικρατώντας 1-0 και η δεύτερη σχεδόν δύο μήνες αργότερα, όταν οι Πειραιώτες επικράτησαν των Φθιωτών με 3-1, με τον σημερινό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να βρίσκεται και πάλι στην εστία των Ερυθρόλευκων και τον Ποντένσε να είναι βασικός!

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε τον διαλυμένο ΠΑΟ - Γίγας Πασχαλάκης, να υπογράψει Αλεξανδρόπουλο - Φταίει ο Καρβαλιάλ, όχι ο Καμαρά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags