Facebook Pixel Παλαίμαχος του Άρη αποθέωσε Κουέστα - ’’Είναι ο ήρωας του Άρη, ήταν μια δικαίωση’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-19 05:45:00

Παλαίμαχος του Άρη αποθέωσε τον Κουέστα - ’’Είναι ο ήρωας του Άρη, ήταν μια δικαίωση’’

Sportdog Team
Παλαίμαχος του Άρη αποθέωσε τον Κουέστα - ’’Είναι ο ήρωας του Άρη, ήταν μια δικαίωση’’

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη έβγαλε το καπέλο στον Χούλιαν Κουέστα και μίλησε για την πρόκριση των ''κιτρινόμαυρων''.

Για την πρόκριση του Άρη, την φοβερή εμφάνιση του Χουλιάν Κουέστα και τον αντίπαλο που θα προτιμούσε σε ενδεχόμενο πρόκρισης των ''κιτρινόμαυρων'' στον τελικό μίλησε ο παλαίμαχος άσος, Αλέκος Δέλλιος, στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Κουέστα: «Ο Χουλιάν είναι ο ήρωας. Αν πάμε κάποια χρόνια πίσω, στο ματς με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα, ο Χουλιάν ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος. Το δάκρυ του έσκασε τώρα. Έχει αμφισβητηθεί τόσο πολύ και ήταν μια δικαίωση. Είναι πολύ καλός στα πέναλτι. Είσαι μόνος σου μέσα στο τετράγωνο και έχεις να αντιμετωπίσει 11 απέναντι και τους δικούς σου και πίσω σου είναι μόνο το δίχτυ. Είναι δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια, ήταν κάτι που τον δικαιώνει, είναι μια μεγάλη πρόκριση και έβαλε τη σφραγίδα του». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη αποτυχία Αλμέιδα, η ΑΕΚ χρειάζεται Μπακαμπού - "Λευκή πετσέτα" ο Ολυμπιακός, ψυχολόγος ο Τερίμ

Για το αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στον Άρη: «Είναι δύσκολο να φτάσεις στον τελικό, εκεί είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι καθαρά έργο του Μάντζιου η εικόνα της ομάδας, ζει τους παίκτες και ξέρει τις ικανότητες του και γνωρίζει πως πρέπει να παίξει για να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα. Είναι δυνατός στις στατικές φάσεις ο Άρης».

Για το ποιον θα ήθελε αντίπαλο σε ενδεχόμενο τελικό: «Ένας από τους δυο θα είναι. Εχει δείξει ότι τον παίζει καλύτερα τον ΠΑΟΚ με βάση τα αποτελέσματα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags