Facebook Pixel Αποκάλυψη από τον αντιπρόεδρο της Νίκης Βόλου - ’’Θέλουμε να δώσουμε εισιτήρια στον Άρη’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 01:32:00

Αποκάλυψη από τον αντιπρόεδρο της Νίκης Βόλου - ’’Θέλουμε να δώσουμε εισιτήρια στον Άρη’’

Sportdog Team
Αποκάλυψη από τον αντιπρόεδρο της Νίκης Βόλου - ’’Θέλουμε να δώσουμε εισιτήρια στον Άρη’’

Ο αντιπρόεδρος της Νίκης Βόλου τόνισε πως ο στόχος της ομάδας του είναι να παραχωρήσει εισιτήρια στους φίλους του Άρη.

Ο αντιπρόεδρος της Νίκης Βόλου, Βασίλης Βενέτης, μίλησε εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως στο δεύτερο αγώνα ανάμεσα με τον Άρη, στο Πανθεσσαλικό, η πρόθεση της Νίκης είναι να εκδοθούν εισιτήρια. Παράλληλα, σχολίασε την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναγνώρισε το έργο του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έτσι όπως είναι η κατάσταση στο δεύτερο αγώνα με τον Άρη θα υπάρξουν εισιτήρια, γιατί απαγόρευση έχουν μόνο οι ομάδες της Super League 1. Η πρόθεσή μας είναι να δώσουμε εισιτήρια, παραδοσιακά θέλουμε να φιλοξενούμε όλες τις ομάδες.

Για εμάς το παιχνίδια με τον Άρη είναι γιορτή, όχι ότι δεν θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Πλέον η διαφορά μεταξύ κατηγοριών είναι μεγάλη, ειδικά στα μπάτζετ, αλλά είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα. Το 2007 είχε φτάσει ξανά στα προημιτελικά του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ, ενώ παλιότερα είχε φτάσει και στα ημιτελικά.

Η Νίκη Βόλου παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και αγωνίζεται πάντα για να κερδίσει. Το ίδιο θα κάνουμε και αύριο με τον Άρη, παρότι οι πιθανότητες είναι λίγες. Αν μπορούσα να επιλέξω ένα παίκτη του Άρη να μην αγωνιστεί. θα ήταν ο Μορόν.

Επειδή παρακολουθώ τον Άρη, φέτος έχει πολύ καλή ομάδα. Ο Μάντζιος έχει στρώσει την ομάδα, το ίδιο είχε κάνει και την προηγούμενη φορά. Πρέπει να στηρίξουν τους Έλληνες προπονητές, ειδικά στην πρώτη κατηγορία».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags