Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα που συζητήθηκε στη Θεσσαλονίκη: "Είχαμε ελάχιστες πιθανότητες με τον Άρη - Στις καλύτερες ομάδες"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 08:24:00

Ατάκα που συζητήθηκε στη Θεσσαλονίκη: "Είχαμε ελάχιστες πιθανότητες με τον Άρη - Στις καλύτερες ομάδες"!

Sportdog Team
Ατάκα που συζητήθηκε στη Θεσσαλονίκη: "Είχαμε ελάχιστες πιθανότητες με τον Άρη - Στις καλύτερες ομάδες"!

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Γαβριηλίδης, με τον ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου να μιλάει αναφορικά με τις αναμετρήσεις απέναντι στον Άρη στο πλαίσιο των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος,

Aλλά και τον θάνατο της συζύγου του Παύλου Κυριακίδη και το δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα του Βόλου και τις συγκινητικές στιγμές που εκτιλύχθηκαν.

Αρχικά ανέφερε για τη συμπαράσταση στον συμπαίκτη τους: «Ήταν ένα συναισθηματικό φορτισμένο παιχνίδι εξαιτίας των όσων έλαβαν χώρα , το γεγονός αυτό μας ένωσε περισσότερο και ήταν σαν να το ζήσαμε όλοι μαζί με τον ίδιο να είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας και ελπίζω ότι μέσα από όλο αυτό που έγινε στον Παύλο να βγει πιο δυνατός».

Υπογραμμίζοντας: «Για εμάς ήταν έκπληξη που δεν χρειάστηκε κάποιες ημέρες για να μείνει μόνος του, μας έδωσε και εμάς δύναμη και ο καθένας από εμάς θέλησε να δώσει το κάτι παραπάνω για τον ίδιο».

Ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι σημείωσε: «Από την αρχή ξέραμε τις ελάχιστες πιθανότητες που είχαμε απέναντι στον Άρη, θέλαμε να ανταποκριθούμε και στα δύο παιχνίδια, πιστεύω ότι το πετύχαμε απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στις 5 καλύτερες του πρωταθλήματος. Τα παιχνίδια απέναντι σε τέτοιες ομάδες κρίνονται στις στιγμές και με τον κόσμο δίπλα μας στο 2-1 νιώσαμε ότι οι φίλαθλοι μας πίστεψα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags