Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σχολιάζοντας την επικράτηση των «πράσινων» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε λόγο για μία «πολύ μεγάλη, σημαντική και δίκαιη νίκη, που δεν του εξασφαλίζει, βέβαια, την πρόκριση» και υπογράμμισε ότι «πρωταγωνιστής ήταν ο Φατίχ Τερίμ, που επικράτησε πλήρως του Ραζβάν Λουτσέσκου και με την αρχική 11άδα και με τη διαχείριση στη διάρκεια του αγώνα».

Για το γκολ του Σπόραρ, δε, σημείωσε ότι είναι η αποθέωση του πώς αναπτύσσεται μία ομάδα στην απέναντι περιοχή του αντιπάλου και συνεχίζοντας στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, «παίζει με αγωνιστικός θράσος, επιθετικά και κυρίως διορθώνει τα λάθη του από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η εικόνα του απόψε δεν είχε καμία σχέση με εκείνη στο ματς πρωταθλήματος».

Τέλος, για τη διαιτησία είπε ότι «ο Παναθηναϊκός είχε κόντρα και τον Ολλανδό διαιτητή, ο οποίος έχει χαρίσει ανύπαρκτα φάουλ και κίτρινες κάρτες στον ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Επίθεση" ΠΑΟΚ σε Μπακασέτα: "Να του θυμίσουμε ότι είναι αρχηγός της Ελλάδας, όχι στο Εθνικό θέατρο"

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη: