Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερός Λημνιός: ''Πήγαμε από την κόλαση στον παράδεισο'' - Αποθέωσε Ντραγκόφσκι!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-21 23:07:00

Φοβερός Λημνιός: ''Πήγαμε από την κόλαση στον παράδεισο'' - Αποθέωσε Ντραγκόφσκι!

Sportdog Team
Φοβερός Λημνιός: ''Πήγαμε από την κόλαση στον παράδεισο'' - Αποθέωσε Ντραγκόφσκι!

Ο Έλληνας άσος του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση της ομάδας του, δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη.

Ο επτάψυχος Παναθηναϊκός πέρασε τον ΠΑΟΚ και είναι στον τελικό, μετά από ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς. Η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, χάρη στην γκολάρα του Δημήτρη Λημνιού ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο, είναι αυτό που λένε από τον παράδεισο στην κόλαση και από την κόλαση στον παράδεισο. Κάτι τέτοιο νιώθω. Δεν έχω συνέλθει ακόμη, έλεγα στα παιδιά μέσα «αφήστε με να συνέλθω».

Το θέλαμε πάρα πολύ, δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Όλοι έδωσαν το 100%, έδωσαν την ψυχή τους, ανεβάσαμε παίκτες στο τέλος και καταφέραμε να σκοράρουμε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και να πάμε στα πέναλτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 3 αποκρούσεις του απίστευτου Ντραγκόφσκι και το... γλίστρημα Σαμάτα - Όλη η διαδικασία των πέναλτι (Vid)

Υπάρχει προσωπικότητα στα αποδυτήρια, είναι πολύ λέμε καμία φορά αν δεν παίζεις καλά, τουλάχιστον τρέξε, δώσε την ψυχή του, πάλεψε, νίκησε όλες τις μπάλες και ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να έρθει το γκολ. Δεν παίξαμε καλά, ο ΠΑΟΚ έκανε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δώσαμε την ψυχή μας και είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό».

Για τον Ντραγκόφσκι: «Τεράστια εμφάνιση από τον Ντραγκόφσκι, είναι πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας, το έδειξε, τον ευχαριστούμε και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Για τον ίδιο: «Θέλω να κατακτώ τίτλους γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό, παρά την πίεση του αποτελέσματος έκανα καλή εμφάνιση, βοήθησα την ομάδα και περιμένουμε τον τελικό να κερδίσουμε και να πάρουμε το Κύπελλο. Ο Άρης έχει ένα αβαντάζ, υπάρχει το δεύτερο παιχνίδι αλλά όποια ομάδα και να έρθει στον τελικό θέλουμε να κερδίσουμε για να πάρουμε το Κύπελλο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags