Facebook Pixel Αποκάλυψη από άνθρωπο της ΕΠΟ: "Τελικός με 50.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-24 07:47:00

Αποκάλυψη από άνθρωπο της ΕΠΟ: "Τελικός με 50.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ"

Sportdog Team
Αποκάλυψη από άνθρωπο της ΕΠΟ: "Τελικός με 50.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε μέλος της Ομοσπονδίας όπου και αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου και τις σκέψεις του υπάρχουν μέχρι στιγμής για την έδρα του.

Κώστας Νίκας: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής του Κυπέλλου και μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και την επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ, αλλά και τις σκέψεις που υπάρχουν στην ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του.

«Υπήρχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ, είναι έτοιμο να υποδεχθεί και κόσμο. Την απόφαση θα την πάρει ο Υφυπουργός. Μπορεί να δοκιμάσει και τα νέα μέτρα, με τα κινητά, το ΟΑΚΑ διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να γίνει με κόσμο και να φιλοξενήσει 50.000 κόσμου. 20.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα και 10.000 θα πάνε στην ΕΠΟ. Η αστυνομία έδειξε τελευταία με τους αγρότες τι μπορεί να κάνει, οπότε νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση. Θα κάνουμε και event, γιατί μην ξεχνάτε πως έχουμε και δύο μεγάλους χορηγούς», είπε ο Κώστας Νίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σένκεφελντ... φταίει για το blooper του Σαμάτα - Αντέδρασε ο Τσέριν στην ανακοίνωση Τερίμ πριν τον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags