Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα στον αέρα για τον τελικό! Η πρώτη αντίδραση ΠΑΟΚ για Τούμπα - Τρία πιθανά γήπεδα με ξεκάθαρο φαβορί
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-07 12:40:00

Όλα στον αέρα για τον τελικό! Η πρώτη αντίδραση ΠΑΟΚ για Τούμπα - Τρία πιθανά γήπεδα με ξεκάθαρο φαβορί

Sportdog Team
Όλα στον αέρα για τον τελικό! Η πρώτη αντίδραση ΠΑΟΚ για Τούμπα - Τρία πιθανά γήπεδα με ξεκάθαρο φαβορί

Άρης πρότεινε ο τελικός με τον Παναθηναϊκό να γίνει στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα. Ποιες οι πιθανότητες...

Η ΠΑΕ Άρης όταν καθίσει επίσημα στο τραπέζι των συζητήσεων θα προτείνει ο τελικός να γίνει είτε στην Τούμπα, είτε στην AEL FC Arena, ως κατ’ εξοχήν ουδέτερες έδρες και μάλιστα με την παρουσία του κόσμου.

Πάντως, για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα πρέπει ο δικέφαλος να δώσει τη συγκατάυεση του καθώς το στάδιο είναι ιδιόκτητο. Από τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δε βγάζουν κάτι επίσημα προς τα έξω και απλά αναφέρουν: «Σήμερα έχουμε αγώνα και δε θα ασχοληθούμε με αυτά τα θέματα», αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης δοκιμάζεται απόψε στο Ζάγκρεμπ με αντίπαλο την Ντιναμό για τους «16» του Conference League.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα δώσει τη συγκατάθεσή του για να γίνει στην έδρα του ένας τελικός ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό και μάλιστα με παρουσία φιλάθλων.

Τα σενάρια για ΟΑΚΑ και Βόλο

Τα άλλα σενάρια που παίζουν για το ματς που θα καθορίσει τον νέο Κυπελλούχο Ελλάδος είναι ο Βόλος, αλλά ο Δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα δεχθεί φιλάθλους, αλλά και η Λάρισα όπου θα πρέπει να αποφασίσει η αστυνομία.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog, ο Super 3 έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι διατεθειμένος να κατέβει στην Αθήνα για τον τελικό και έτσι και το ΟΑΚΑ είναι... αμφίβολο! Προς το παρόν όλα είναι στον αέρα...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο ηχηρές αποχωρήσεις στον Άρη - Πουλάει 11αδατο σε ΠΑΟ ή ΑΕΚ - Σφήνα από Αθήνα σε ΠΑΟΚ για Φαμπιάνο! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags