Facebook Pixel Τελικός Κυπέλλου: "Βέτο" σε Καρυπίδη από οπαδούς του Άρη - ΟΑΚΑ μόνος του!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-07 17:25:00

"Βέτο" σε Καρυπίδη από οπαδούς του Άρη - Στο ΟΑΚΑ θα πάει... μόνος του - Ψηφίζουν να παίξουν χωρίς κόσμο!

Sportdog Team
"Βέτο" σε Καρυπίδη από οπαδούς του Άρη - Στο ΟΑΚΑ θα πάει... μόνος του - Ψηφίζουν να παίξουν χωρίς κόσμο!

Πώς τινάχτηκε στον αέρα ο «κλεισμένος» και σίγουρος τελικός στην Αθήνα, η ανακοίνωση που δεν βγήκε (ακόμα) και η εκδρομή που δεν θέλουν…

Την επομένη της πρόκρισης του Άρη στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, προέκυψε και πάλι θέμα με την έδρα του αγώνα.

Αρχικά, η ΕΠΟ ήθελε να κάνει τον τελικό με κόσμο προκρίνοντας την επιλογή του ΟΑΚΑ ως καταλληλότερο γήπεδο, ενώ η λύση του Πανθεσσαλικού είχε μπει στο... συρτάρι, αφού ο Αχιλλέας Μπέος δεν δεχόταν να γίνει ο τελικός με κόσμο στον Βόλο, παρά μόνο με μαθητές.

Κάπως έτσι φαινόταν πως το ΟΑΚΑ θα είναι η πιθανή επιλογή, όμως τελικά οι ιθύνοντες του Άρη δεν ήταν θετικοί προς την λύση αυτή προτείνοντας ως εναλλακτικές επιλογές για τον τελικό τόσο την Τούμπα όσο και το AEL FC Arena.

Φυσικά, το πρώτο σενάριο απορρίφθηκε άμεσα από τον ΠΑΟΚ, για την Λάρισα υπάρχουν ενστάσεις από την Αστυνομία, ενώ για τον Βόλο οι Κίτρινοι «διαρρέουν» ότι θέλουν να παρέμβει η κυβέρνηση και να αλλάξει γνώμη στον Αχιλλέα Μπέο!

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Sportdog.gr, τις οποίες σας είχαμε μεταφέραμε μέρες πριν όταν όλοι… έβλεπαν κλεισμένο τελικό στο ΟΑΚΑ και έγραφαν για «συμφωνία του Άρη» και για «εκδρομές χιλιάδων οπαδών στην Αθήνα», ο Καρυπίδης αρχικά δεν ήταν τόσο αρνητικός για να γίνει το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο, όμως όλα άλλαξαν μετά το «βέτο» των οργανωμένων. Ο Super 3 είναι κάθετα αντίθετος με αυτό το ενδεχόμενο και αν η διοίκηση δεν έβγαζε σχετική διαρροή σήμερα, τότε είχαν αποφασίσει να βγάλουν και ανακοίνωση.

Πάντως, τη δεδομένη στιγμή, πιο εύκολα θα δεχθούν στη Θεσσαλονίκη να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ, παρά να έρθουν στην Αθήνα! Και μετά τις σχετικές διαρροές από την ΠΑΕ το μεσημέρι της Πέμπτης, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να κάνει «κολωτούμπα» ο Καρυπίδης…


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο ηχηρές αποχωρήσεις στον Άρη - Πουλάει 11αδατο σε ΠΑΟ ή ΑΕΚ - Σφήνα από Αθήνα σε ΠΑΟΚ για Φαμπιάνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags