Facebook Pixel Αποκάλυψη Μπέου για τελικό - Η ΕΠΟ δεν θέλει κόσμο και η Αστυνομία 12.000
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-28 15:40:00

Αποκάλυψη Μπέου για τον τελικό - Η ΕΠΟ θέλει χωρίς κόσμο και η Αστυνομία με 12.000 - Ανατροπή με Αλαφούζο

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπέου για τον τελικό - Η ΕΠΟ θέλει χωρίς κόσμο και η Αστυνομία με 12.000 - Ανατροπή με Αλαφούζο

Ο Δήμαρχος Βόλου αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στην σύσκεψη της ΕΠΟ και πώς φτάσει στην απόφαση για άδειο γήπεδο...

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, με τον δήμαρχο Βόλου να μιλάει για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στη Θεσσαλική πόλη, την παρουσία κόσμου και τα εισιτήρια που διεκδικούν Άρης και Παναθηναϊκός.

Αρχικά ανέφερε: «Αποχώρησα γιατί δεν με αφορά τώρα η συζήτηση, δέχθηκα την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού υπό προϋποθέσεις. Ήταν μία απόφαση λογικής, μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπάρχει αντιπαλότητα, η συμπεριφορά των φιλάθλων έχει αλλάξει και είναι καλό να έρθουν και φίλαθλοι. 15.000 κόσμου είναι ικανές για να καλύψουν τις ανάγκες των ομάδων και της αστυνομίας. Η εκάστοτε ομάδα να πάρει από 6.500 εισιτήρια και τα υπόλοιπα 2.000 η ΕΠΟ».

Προσθέτοντας: «Η κάθε ομάδα θα δώσει 4.000 εισιτήρια στους οργανωμένους, 2.500 σε κάθε ομάδα για τα επίσημα και τα υπόλοιπα σε διαχείριση της ΕΠΟ. Η αστυνομία δεν καθορίζει τα εισιτήρια, αλλά ζητάει 12.000. Ο Αλαφούζος αρνήθηκε και ζήτησε κεκλεισμένων γιατί δεν επαρκούν για τις ανάγκες του κόσμου. Ο Καρυπίδης συμφώνησε στον αριθμό των εισιτηρίων. Μετά από καιρό είναι ευκαιρία για την παρουσία του κόσμου».

Για το ενδεχόμενο του ΟΑΚΑ: «Σύμφωνα με την προκήρυξη και την τοποθέτηση του Μπαλτάκου δεν μπορεί να πάει ο τελικός στο ΟΑΚΑ».

Για το αν υπάρχει θέμα καμερών στο Πανθεσσαλικό: «Είναι ένα κόστος 55.000 ευρώ, εγώ σαν δήμαρχος δίνω τα 25.000 και τα υπόλοιπα η ΕΠΟ, ενώ το γήπεδο έχει περάσει από τους ελέγχους της UEFA. Το καρπούζι και το μαχαίρι είναι σε Καρυπίδη, Αλαφούζο και ΕΠΟ».

Για τη διαρροή του ονόματος του διαιτητή του αγώνα του Βόλου με την Κηφισιά για την 2η αγωνιστική των playouts: «Όταν ξέρεις από νωρίς το όνομα του διαιτητή, μπορεί να παίζει ρόλο. Όποιος διαιτητής έρθει να δώσει ρεσιτάλ διαιτησίας και να μην είναι αρνητικός πρωταγωνιστής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags