Σπουδαία πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε την Τετάρτη (25/9) η Παναχαϊκή, κερδίζοντας στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0.

Το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των Ηπειρωτών και η ομάδα του Γιάννη Τάτση πήρε προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντε Τομάς στο 36’, παράβαση που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Τραορέ από τον Σομποτσίνσκι.

Τη νίκη των Αχαιών σφράγισε και πάλι ο Ντε Τομάς στο 65’, βρίσκοντας δίχτυα με σουτ και αξιοποιώντας τη σέντρα του Πανάγου.

Διαιτητής: Κεφαλάς (Σερρών).

Βοηθοί: Μπάλας (Τρικάλων), Καρασαββαΐδης (Καβάλας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ρενέ Πομς): Αθανασίου, Σόρια, Σομποτσίνσκι, Αζίζ, Μπακαδήμας, Δούμας (46' Αθανασίου), Ρίντερ, Χάινριχ (72' Λέο), Μάντζης (46' Μπεγκάλα), Καλέμι (46'Λούπας), Στσέποβιτς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Σμάλης, Μπαξεβάνος, Λυμπεράκης, Τσάκνης, Νίλι (72' Παπατόλιος), Ζέκχοφ (46' Κοζορώνης), Καραγιάννης (72' Ρόβας), Ντε Τομάς (83' Μαδριγάλ), Τραορέ (48' Λεσάι).

Την ίδια στιγμή, θέση στους «16» εξασφάλισε και το Αιγάλεω, που επιβλήθηκε του Καμπανιακού με 3-2 στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Ο Τσούκαλος άνοιξε το σκορ στο 9’ με κεφαλιά, για να πετύχει το 2-0 ο Βάρκας με σουτ στο 48ο λεπτό.

Ο Έππας με σουτ στο 57’ μείωσε για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση στο 71’, καθώς ο Κωτσόπουλος νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον Κυρίτση.

Οι παίκτες του Αιγάλεω πανηγυρίζουν
InTime/ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Στο 79’ ο Νίκολλι με κεφαλιά έγραψε το 3-1 για το «Σίτι», ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90’ με σουτ ο Παπακωνσταντίνου.

Διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας).

Βοηθοί: Καραγιάννης (Θράκης), Μάτσας (Ηρακλείου).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Τάμπας, Ουνγιαλίδης, Καρρίκι, Ζιούλης, Καραμπάς, Καρβούνης, Ζούνης, Βάρκας, Νταβιώτης, Τσούκαλος (46' Νίκολλι).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Καθάριος, Φροσύνης, Παπαστεριανός, Κολλαράς (46' Μποζίδης), Σαρβανίδης, Έππας, Παπακωνσταντίνου, Γαρύφαλλος, Μάνιος, Κωτσόπουλος.