Το γκολ του Χέφτε Μπετανκόρ στο 8ο λεπτό έκανε τη... διαφορά για τον Πανσερραϊκό στον αγώνα με την ΑΕΛ στην «AEL FC Arena» και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Πανσερραϊκός μπήκε πολύ συγκεντρωμένος στον αγώνα και πήρε το προβάδισμα στην πρώτη οργανωμένη επίθεσή του, μόλις στο 8ο λεπτό. Έπειτα από πολύ ωραία κυκλοφορία της μπάλας και σέντρα του Ντέλετιτς, ο Μπετανκόρ έπιασε υποδειγματική κεφαλιά και την έστειλε στο «παραθυράκι» της εστίας του Σουλούκου, κάνοντας το 1-0 για τα «λιοντάρια».

Η ΑΕΛ ακολούθως πήρε τα ηνία του αγώνα κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Παπαγεωργίου και Κρητικό, ενώ ο Πανσερραϊκός «απάντησε» με το πλασέ του Σαλαζάρ που πέρασε ελάχιστα άουτ απ’ το αριστερό δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ πιο πιεστική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Μούργο στο 69’, που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κατσίκα με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή.

Ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες στο 80’ μετά την αποβολή του Πεταυράκη με 2η κίτρινη, όμως η ΑΕΛ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημά της στα τελευταία λεπτά, με τον Κατσικά να δείχνει μεγάλη σταθερότητα και να διατηρεί ως το φινάλε το 1-0 των «λιονταριών».

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: 29’ Μωραΐτης, 73’ Φατάι - 25’ Καρασαλίδης, 43’ Τομάς, 49’ Πεταυράκης
Αποβολές: 80’ Πεταυράκης (2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης):
Σουλούκος, Στάμου, Ηλιάδης, Κοσόνου, Τριμμάτης, Γιαξής, Παναγιωτίδης (76’ Σγουρός), Ακόστα (46’ Μούργος), Κ. Παπαγεωργίου (63’ Στίνα), Μωραΐτης (63’ Φατάι), Κρητικός (76’ Γ. Παπαδόπουλος).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Κατσικάς, Δεληγιαννίδης (76’ Ουαγκέ), Καρασαλίδης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Λιάσος, Στάικος (63’ Γκέλιν), Τόμας (57’ Χατζηστραβός), Ντέλετιτς, Σαλαζάρ (57’ Τέρζιτς), Μπετανκόρ (76’ Γκίγκιτς).