Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στην κλήρωση του Αιγάλεω με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, τονίζοντας πως ως "Λουτσέσκου των φτωχών" που τον αποκάλεσαν οι οπαδοί του Αιγάλεω, τώρα θα αντιμετωπίσει… τον original Λουτσέσκου!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Metropolis FM:

Για το πως υποδέχθηκαν την κλήρωση στο Αιγάλεω: «Σίγουρα με χαρά. Το μάθαμε στη διάρκεια της προπόνησης από τον τεχνικό διευθυντή μας, τον Γιώργο Μπάρκογλου. Όλοι χαρήκαμε, χαμογελάσαμε όταν το ακούσαμε, υπήρχε χαρά. Το βλέπουμε ως παιχνίδι εμπειρίας. Έχουμε νεαρά παιδιά στην ομάδα και χαρήκαμε που θα παίξουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Θα το κάνουμε γιορτή το παιχνίδι για όλο το Αιγάλεω που έχει χρόνια να παίξει με μεγάλη ομάδα. Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία. Αυτά τα παιδιά θα πατήσουν στην Τούμπα, θα δουν τους παίκτες που πήραν το πρωτάθλημα. Το βλέπουμε ως γιορτή και εδώ στην έδρα μας, να έρθει ο κόσμος και να το χαρεί».

Για το αν περίμεναν μια τέτοια κλήρωση: «Εμείς περάσαμε στους «16» και θέλαμε έναν καλό αντίπαλο, να δούμε μια μεγάλη ομάδα μετά από τόσα χρόνια και ήρθε ο ΠΑΟΚ. Αυτά τα παιχνίδια είναι χαρά. Και για εμένα. Έλεγαν εδώ οι οπαδοί θα παίξει ο… Λουτσέσκου των φτωχών με τον Λουτσέσκου των πλούσιων. Όχι, δεν έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τον κ. Λουτσέσκου, αλλά θα γνωριστούμε τώρα».

Για την υπόλοιπη κλήρωση του Κυπέλλου και το Άρης-ΑΕΚ: «Έφερε καλά παιχνίδια η κλήρωση. Είναι δύο καλές ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Φέτος δείχνει άλλος Άρης μετά από μεγάλες νίκες, η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να πω ποιος θα κερδίσει, όποιος είναι στη μέρα του, στη στιγμή θα κριθεί. Είναι καλές ομάδες και οι δύο. Θα είναι ωραία παιχνίδια, είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο. Θα είναι δύσκολα και ωραία παιχνίδια. Πρόβλεψη δεν μπορώ να κάνω. Είναι και οι δύο καλές ομάδες φέτος».