Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως έχει βαρεθεί να δέχεται συνεχώς ερωτήσεις για τον Ουσμάν Ντεμπελέ και τα κρούσματα απειθαρχίας του.

Όπως τόνισε με νόημα ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα πριν την αναμέτρηση με τη Τότεναμ για το Champions League και έπειτα από το 4-0 με την Εσπανιόλ για το πρωτάθλημα "Κερδίζεις με 0-4, περιμένεις μια ήρεμη Κυριακή και το μόνο που σε ρωτάνε είναι για τον Ντεμπελέ"!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Περιμένουμε ένα σκληρό και περίπλοκο παιχνίδι από άποψη τακτικής, αλλά και φυσικής κατάστασης. Κρίνεται η πρόκρισή τους. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε».

Για τον Ντεμπελέ: «Θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε εσωτερικά, δεν υπάρχουν πολλά να πω. Έχει πολύ ταλέντο και θέλουμε να τον βοηθήσουμε, μας δίνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Κερδίζεις με 0-4, περιμένεις μια ήρεμη Κυριακή και το μόνο που σε ρωτάνε είναι για τον Ντεμπελέ».

Για τον Ποτσετίνο: «Πάντα είχε ανοδική καριέρα, είναι σύνηθες να τερματίζει μέσα στους κορυφαίους της Premier League και είναι εξαιτίας της καλής του δουλειάς».

Για το ροτέισον: «Σίγουρα αύριο θα υπάρχει κάποια αλλαγή, έχουμε προκριθεί και παίξαμε παιχνίδι πριν από δύο μέρες. Ο Λουίς Σουάρες δεν θα παίξει, έχει ενοχλήσεις και δεν πρόκειται να παίξει δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες».