Άγιαξ: Ο Αίαντας βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό του Champions League,  με τα πιτσιρίκια που απαρτίζουν τη φετινή ομάδα να έχουν τραβήξει τα βλέμματα της Ευρώπης.

Η ολλανδική ομάδα. πάντως, θα χάσει τουλάχιστον δύο εκ των κορυφαίων παικτών της, αφού ο Φρένκι Ντε Γιονγκ έχει κλείσει στην Μπαρτσελόνα, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πωληθεί και ο Ματάις Ντε Λιχτ.

Παρ΄ όλα αυτά, οι διοικούντες του Άγιαξ βλέπουν μπροστά και θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα γενιά ταλαντούχων παικτών που θα πλαισιώσουν την ομάδα. Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, φέρονται να έκαναν πρόταση 20 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ για την απόκτηση του Μάρτιν Όντεγκααρντ, με την προσφορά να προβλέπει ρήτρα επαναγοράς από τη Ρεάλ το 2021.

Ο 20χρονος Νορβηγός, που θεωρήθηκε παιδί-θαύμα από την ηλικία των 16, δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες στη Μαδρίτη, ωστόσο σε έναν σύλλογο που παίρνει άριστα στην εξέλιξη νεαρών άσων, όπως ο Άγιαξ, θα μπορούσε να αναγεννηθεί και να αποτελέσει το επόμενο μεγάλο όνομα του Αίαντα.