[17.00] Λεβάντε – Μπαρτσελόνα

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-2-1 εντός έδρας βρίσκεται η Λεβάντε, η οποία μεσοβδόμαδα έκανε την έκπληξη στην εμβόλιμη αγωνιστική και νίκησε 2-1 στην Οσασούνα (το μόνο που χάσαμε στις προβλέψεις μας!). Εντός έδρας έχει σκοράρει στα 3/4 παιχνίδια της, με εξαίρεση το τελευταίο που έχασε 1-0 από την Εσπανιόλ. Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της σκοράρει ασταμάτητα το τελευταίο διάστημα, μετράει πέντε σερί νίκες και επέστεψε στην κορυφή. Προέρχεται από το 5-1 κόντρα στη Βαγιαδολίδ ενώ είχαν προηγηθεί νίκες με 4-0 και 3-0! Έχουν ρυθμό οι Καταλανοί και θέλουν να παίρνουν νίκες με μεγάλα σκορ για να συνεχίσουν με καλή ψυχολογία. Διπλό με γκολ, ίσως βοηθήσει και η Λεβάντε.

Εκτίμηση: 2 και over 2.5 (1.60)

[19.30] Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ισόβαθμες στην τέταρτη και πέμπτη θέση με 20 βαθμούς βρίσκονται οι δύο ομάδες και σήμερα καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους. Η Σεβίλλη εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-1-1, προέρχεται από το 1-1 στη Βαλένθια με γκολ που δέχθηκε στο φινάλε, ενώ στα δύο τελευταία ματς μπροστά στο κοινό της, πήρε το τρίποντο με 1-0 και 2-0. Η Ατλέτικο επίσης προέρχεται από το 1-1 αλλά στην έδρα της Αλαβές, τρέχει αήττητο σερί επτά αγωνιστικών, με πέντε ισοπαλίες και δύο νίκες, όλα Under 2.5 και οι τρεις ισοπαλίες χωρίς σκορ και οι δύο με 1-1. Και οι δύο ομάδες παίζουν αμυντικά και δίνουν προτεραιότητά τους στην άμυνα, ενώ καμία από τις δύο δεν θα ρισκάρει. Αξίζει να ρισκάρουμε όμως εμείς με την ισοπαλία στο ημίχρονο, σημείο που εμφανίζουν και οι δύο πολύ συχνά φέτος (πάνω από 80%).

Εκτίμηση: Χ ημίχρονο (1.90)

[20.00] Ρεάλ – Μπέτις

Την καλύτερη της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ρεάλ το βράδυ της Τετάρτης, όταν… σκόρπισε στην εμβόλιμη αγωνιστική με 5-0 τη Λεγανές και παρέμεινε στο -1 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Εντός έδρας η «Βασίλισσα» έχει συνολικά καλή εικόνα, τρέχει ρεκόρ 4-1-0 και απόψε θέλει να… ξεμπερδεύει καθώς ακολουθεί και ματς για το Champions League. Η Μπέτις από την πλευρά της επιτέλους επέστρεψε στις νίκες, αφού επικράτησε 2-1 της Θέλτα και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι τραγική πάντως εκτός έδρας με μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, ενώ παρουσιάζει τρομερά αμυντικά προβλήματα, έχοντας δεχθεί γκολ για έξι σερί ματς. Η σοβαρή Ρεάλ που είδαμε την Τετάρτη θα πάρει το ματς και εύκολα. Ίσως βοηθήσουν πάντως στο σκορ και οι Βάσκοι.

Εκτίμηση: 1 και over 2.5 (1.55)


Πηγή: onlinebet24.gr