Όλη η Ευρώπη περιμένει εδώ και περίπου έναν μήνα το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης (21.00), το οποίο δυστυχώς έχει ξεφύγει από το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Μάλιστα, η ανησυχία που δημιουργούν οι προγραμματισμένες διαδηλώσεις του “Δημοκρατικού Τσουνάμι” στη Βαρκελώνη ενόψει του clasico οδήγησαν στη λήψη έκτακτων μέτρων ασφαλείας για τις δυο ομάδες, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία διέμειναν χθες στο ίδιο ξενοδοχείο. Επιπλέον, οι δυο ομάδες θα ξεκινήσουν και θα φθάσουν ταυτόχρονα – το ένα πούλμαν πίσω από το άλλο – στο Camp Nou στο πλαίσιο των σχεδίων ασφαλείας που έχουν καταστρωθεί.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 16 αγωνιστικές με 35 βαθμούς. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έχει το απόλυτο στην έδρα με 7/7, ωστόσο εκτός έδρας παρουσιάζει φέτος τρομερά προβλήματα, γεγονός που φάνηκε και στο 2-2 του περασμένου Σαββάτου στην έδρα της Σοσιεδάδ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δέχεται σκληρή κριτική και θέλει μία καλή εμφάνιση για να δώσει απαντήσεις. Τον στηρίζουν ο Λιονέλ Μέσι και η… παρέα του και το αποψινό ματς είναι η μεγάλη ευκαιρία τους για να πανηγυρίσουν φέτος μία σημαντική νίκη.

Στην αντίπερα όχθη η Ρεάλ παρουσιάζει ανάλογη αστάθεια από την αρχή της σεζόν και σήμερα έχει και αρκετές απουσίες, αφού λείπουν οι Εντέν Αζάρ, Μαρσέλο, Λούκας Βάσκεθ, Χάμες Ροντρίγκες και Μάρκο Ασένσιο. Εκτός έδρας η «Βασίλισσα» έχει ρεκόρ 4-3-1 και προέρχεται από το ματς… θρίλερ με τη Βαλένθια, όπου πήρε το 1-1 στην έδρα της Βαλένθια με γκολ στο 95’ του Μπενζεμά. Δεν είναι πολύ καλό το κλίμα στα αποδυτήρια και υπάρχει έντονη κριτική στον Ζινεντίν Ζιντάν. Δεν θυμίζει σε τίποτα η φετινή ομάδα αυτές των προηγούμενων ετών, όμως υπάρχει και η δικαιολογία των πολλών απουσιών. Θέλουν και αυτοί ένα μεγάλο διπλό, ώστε να στείλουν μήνυμα πως φέτος όντως μπορούν να χτυπήσουν την Μπάρτσα.

Αν και πρόκειται για το μεγαλύτερο ντέρμπι του κόσμου, αυτή τη φορά υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη ομάδα και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και αξίζει να αγοράσουμε τον άσο, ενώ πολύ καλά πληρώνει και η επιλογή να σκοράρουν πρώτοι οι Καταλανοί και να νικήσουν το ματς. Από εκεί και πέρα, από τα ειδικά κρατάμε και την επιλογή «περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο», καθώς περιμένω η Ρεάλ να παίζει αμυντικά και όσο αντέξει!

[21.00] Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Εκτίμηση: 1 (1.75)

και Να σκοράρει πρώτη η Μπαρτσελόνα και 1 (2.10)

Fun Bet: 2ο ημίχρονο περσσότερα γκολ (2.45)


Πηγή: onlinebet24.gr