Η 18Η αγωνιστική έχει ματσάκια που αξίζει να ποντάρουμε πριν τη διακοπή για τις γιορτές.

[17.00] Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Μπέτις στο τέλος του 2019 και σίγουρα η εικόνα δεν ικανοποιεί. Προέρχονται από το 2-2 με την Εσπανιόλ εκτός έδρας, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις σερί νίκες. Έχουν πέντε σερί goal-goal και over 2.5, καθώς έχουν τρομερό επιθετικό ταλέντο, αλλά και πρόβλημα στα μετόπισθεν. Η Ατλέτικο είναι υποχρεωμένη σήμερα να ψάξει το γκολ, καθώς θα δεχθεί πίεση και υπάρχει κίνδυνος να μην κρατήσει το μηδέν. Προέρχεται από την άνετη νίκη με 2-0 κόντρα στην Οσασούνα, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-5-1, ενώ 3/4 τελευταία της εκτός έδρας ματς ήταν goal-goal.

Εκτίμηση: goal-goal (1.85)

[19.30] Λεβάντε – Θέλτα

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Λεβάντε, η οποία εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-2-2 και προέρχεται από το μεγάλο διπλό με 2-1 στη Λεβάντε. Δέχεται γκολ για 12 σερί ματς, ενώ εννιά εξ αυτών ήταν και goal-goal. Η Θέλτα βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και… καίγεται για βαθμούς. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-2-5 και στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της τα ματς ήταν goal-goal και over 3.5! Επίσης goal-goal και Over 3.5 ήταν τα 4/5 τελευταία της παιχνίδια. Και εδώ και ποντάρουμε στα γκολ.

Εκτίμηση: goal-goal (1.55)

[22.00] Ρεάλ – Μπιλμπάο

Ανώτερη από την Μπαρτσελόνα ήταν η Ρεάλ στο κλάσικο που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη το βράδυ της Τετάρτης και δικαίως αισθάνονται αδικημένοι από το τελικό 0-0. Παρέμειναν όμως σε απόσταση κορυφής από τους Καταλανούς, καθώς είναι στο -3 με ματς λιγότερο, ενώ εντός έδρας είναι αήττητοι και με ρεκόρ 6-2-0. Πριν την Μπάρτσα είχαν βρει δίχτυα για πέντε σερί ματς, όλα over 1.5. Η Μπιλμπάο από την πλευρά της βρίσκεται στην πρώτη επτάδα στηριζόμενη κυρίως στην έδρα της, καθώς εκτός έχει ρεκόρ 1-4-3 και στα τελευταία πέντε παιχνίδια της τρεις ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία. Προέρχονται από το 0-0 με την Εϊμπάρ εντός έδρας, ενώ έχουν δεχθεί γκολ στις 4/5 τελευταίες εξόδους της. Παρά τις απουσίες η Ρεάλ έδειξε καλή εικόνα στη Βαρκελώνη και απόψε θα ψάξει μία μεγάλη νίκη για να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Εκτίμηση: 1 και over 1.5 (1.60)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ Λιγκ: Ο άσος της ημέρας, η… μπόμπα στον ΠΑΟ-Άρη και πώς πληρώνει καλά ο Ολυμπιακός!
 

Πηγή: onlinebet24.gr