Με πολύ δυνατά παιχνίδια συνεχίζεται το Σάββατο η 27η αγωνιστική στη La Liga της Ισπανίας.

[17.00] Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη

Στην πιο κρίσιμη εβδομάδα της σεζόν μπαίνει η Ατλέτικο, η οποία σήμερα έχει ντέρμπι για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου και την Τετάρτη πηγαίνει στο Λίβερπουλ για να υπερασπιστεί το 1-0 κόντρα στη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Σιμεόνε είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη σήμερα στο πρωτάθλημα, καθώς είναι πέμπτη πλέον και στο -2 από τη σημερινή της αντίπαλο. Εντός έχει ρεκόρ 8-4-1 και μετράει δύο συνεχόμενες νίκες, ωστόσο προέρχεται από το 1-1 στην έδρα Εσπανιόλ που ήταν πισογύρισμα. Έχει τρία συνεχόμενα goal-goal στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που η Σεβίλλη μετράει 4/5 τελευταία goal-goal στη La Liga. Είναι στην τρίτη θέση μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, με τελευταία το 3-2 εντός με την Οσασούνα, ενώ είναι αήττητη στα 12/15 τελευταία παιχνίδια της. Η Ατλέτικο φέτος είναι πιο σταθερή, όμως δεν είναι το ίδιο αξιόπιστη αμυντικά με τα προηγούμενα χρόνια και η αποτελεσματική επιθετικά Σεβίλλη μπορεί να βρει γκολ. Προκλητικές οι αποδόσεις για το goal-goal.

Εκτίμηση: goal-goal (2.10)

[19.30] Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ

 Κάκιστη εμφάνιση και ήττα με 2-0 στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ για την Μπαρτσελόνα, η οποία έπεσε από την κορυφή και απέκτησε εκ νέου… γκρίνια και μουρμούρες. Στην έδρα τους πάντως είναι εντυπωσιακοί φέτος με ρεκόρ 12-1-0, ενώ έχουν νικήσει στα 19/20 τελευταία παιχνίδια στο Καμπ Νου. Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του δεν θέλουν να δουν τη διαφορά από τη Ρεάλ να ανοίγει, αφού είναι ήδη στο -1, ενώ απέναντι στη Σοσιεδάδ υπάρχει μία τρομερή παράδοση, καθώς δεν έχουν δεχθεί γκολ εντός εδώ και 25 χρόνια!!! Η ομάδα πάντως του κόουτς Ιμανόλ είναι ανεβασμένη, προέρχεται από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου με το 1-0 την Τετάρτη στην έδρα της Μιραντές, ενώ στο πρωτάθλημα είναι έκτοι και διεκδικούν με αξιώσεις την έξοδο στο Champions League, αφού είναι στο -2 από την τετράδα. Εκτός έχουν ρεκόρ 5-2-5, ενώ στο πρώτο γύρο είχαν έρθει ισόπαλοι με την Μπάρτσα με σκορ 2-2. Ήρθε η ώρα να σπάσει αυτή η απίθανη παράδοση των 25 χρόνων; Ίσως απέναντι στην τραγική άμυνα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν αξίζει το ρίσκο. Θα πάμε με το 1Χ και over 1.5 ή 2.5, αλλά και για τους πιο ρισκαδόρους στον άσο με γκολ. Δεν θα… ανεχτεί άλλη γκέλα ο κόσμος των Καταλανών, ειδικά εντός έδρας.

Εκτίμηση: 1Χ και Over 1.5 (1.50) ή 1Χ και Over 2.5 (1,60)
Δεύτερη επιλογή: 1 και over 2.5 (1.80)

[22.00] Χετάφε – Θέλτα

Στην τέταρτη που δίνει εισιτήριο για το Champions League βρίσκεται η Χετάφε που συνεχίζει την εξαιρετική της φετινή πορεία. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 7-3-3 και προέρχεται από το 1-0 στην έδρα της Μαγιόρκα. Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο φέτος και ειδικά στην έδρα της, χάνει μόνο από ομάδες τους πρώτου γκρουπ. Η θέλτα ανήκει σε αυτές που θα παλέψουν για τη σωτηρία και ήδη έχει κάνει την υπέρβασή της τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ούσα αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, είναι πλέον στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός πάντως δυσκολεύεται, παίζει κλειστά και με στόχο την ισοπαλία, ωστόσο απέναντί της σήμερα θα βρει μία ομάδα που επίσης δεν ρισκάρει και δεν δίνει δικαιώματα αμυντικά. Η Χετάφε θα πάει το παιχνίδι στον ρυθμό της και από τη στιγμή απουσία από τη Θέλτα ο κορυφαίος παίκτης, ο Ιάγκο Άσπας, θα ρισκάρουμε με τον άσο.

Εκτίμηση: 1 (1.85)


Πηγή: onlinebet24.gr