Μόνο ευχάριστο δεν είναι το κλίμα στην Μπαρτσελόνα, μετά την τελευταία γκέλα (2-2) με την Θέλτα, που έριξε τους "μπλαουγκράνα" από την πρώτη θέση της βαθμολογίας της La Liga.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Βίγκο, παίκτες και προπονητής είχαν μια συζήτηση σε έντονο τόνο στα αποδυτήρια, με αρκετούς ποδοσφαιριστές των Καταλανών να κατηγορούν τον Κίκε Σετιέν για κάποιες τακτικές αποφάσεις του, κατά την διάρκεια του ματς, αλλά και για μερικές αλλαγές που έκανε, όπως του Αρτούρ και του Γκριεζμάν.

Όπως τονίζει η Marca, ο Σετιέν αρχίζει και χάνει την εμπιστοσύνη των παικτών, που δεν συμφωνούν με κάποιες μεθόδους του, ενώ ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του Λουίς Σουάρες, ο οποίος είπε ότι οι προπονητές θα πρέπει να αναλύσουν την κατάσταση και να βρουν τι συμβαίνει στα εκτός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα.

«Υπάρχει κάτι που πρέπει να αναλύσουν οι παίκτες σε αυτές τις καταστάσεις. Έχεις την αίσθηση ότι σημαντικοί πόντοι χάνονται όταν παίζουμε εκτός έδρας που σε άλλες, προηγούμενες, σεζόν δεν τις χάναμε», τόνισε ο έμπειρος Ουρουγουανός επιθετικός.