Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι των δύο ομάδων στην Βαρκελώνη, με αποτέλεσμα η Ρεάλ να γίνει αυτομάτως το φαβορί για το πρωτάθλημα, αν κερδίσει τα τέσσερα ματς που της έχουν απομείνει.

Η Ατλέτικο ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος του αγώνα στο "Καμπ Νου", όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποιες καλές στιγμές που είχε, ειδικά με τον Σουάρες, ενώ και η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να προηγηθεί όταν σε μια απίστευτη κούρσα του ο Μέσι πέρασε τους πάντες, όμως το σουτ του σταμάτησε στον Γιάν Όμπλακ.

Στο δεύτερο μέρος και κυρίως μετά το 60' οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους προσπαθώντας να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ, όμως δεν κατάφεραν να το βρουν, καθώς η Ατλέτικο του "Τσόλο" Σιμεόνε τους... βραχυκύκλωσε, φεύγοντας τελικά με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παρόλα αυτά, οι δύο αντίπαλοι μπορούν να αισθάνονται χαμένοι αμφότεροι, καθώς η Ρεάλ έγινε το φαβορί για τον τίτλο αν φυσικά κερδίσει τα τέσσερα εναπομείναντα ματς που έχει να δώσει, έχοντας και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με την Ατλέτικο.