Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Η Βασίλισσα ήταν αυτή που πήρε μια τεράστια νίκη περνώντας από την έδρα των Μπλαουγκράνα με 1-2,  που για πρώτη φορά μετά την πανδημία ήταν κατάμεστο.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους Καταλανούς να χάνουν μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 25' μετά από γύρισμα του Ντεπάι και άστοχο πλασέ του Ντεστ από πολύ πλεονεκτική θέση. Εφτά λεπτά μετά οι Μερένχες άνοιξαν το σκορ με φοβερό διαγώνιο σουτ του Αλάμπα, ενώ στο 35' ο Πικέ με κεφαλιά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω.

Φατί και Κουτίνιο σπατάλησαν ακόμα δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, με την ομάδα του Κούμαν να συνεχίζει να πιέζει χωρίς αποτέλεσμα. Στο 72' ο Μπενζεμά θα χάσει και αυτός με τη σειρά του μια απίθανη φάση, καθώς δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα σε κενή εστία από το ένα μέτρο. 

Η ευκαιρία του αγώνα έγινε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν έγινε γύρισμα και κανείς από τον Ντεπάι και Αγκουέρο να μην μπορεί να ισοφαρίσει, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Βαλβέρδε θα σουτάρει με τον Τερ Στέγκεν να αποκρούει, με τον επερχόμενο Λούκας Βάσκεθ να κάνει το 2-0, ενώ στο 90+6' ο Αγκουέρο θα μειώσει, χωρίς να υπάρχει περιθώριο για περισσότερα πράγματα.

Δείτε τα γκολ στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης