Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Σοκάρει η δήλωση καρδιολόγου για το πρόβλημα του Αγουέρο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-02 21:04:00

Σοκάρει η δήλωση καρδιολόγου για το πρόβλημα του Αγουέρο!

Sportdog Team
Σοκάρει η δήλωση καρδιολόγου για το πρόβλημα του Αγουέρο!

Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα προκάλεσε μεγάλη όταν αισθάνθηκε έντονη δυσφορία στην αναπνοή κατά τη διάρκεια αγώνα, ενώ εν συνεχεία διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά και θα μείνει εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπαρτσελόνα: Ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο για πρόωρο τέλος στην καριέρα του Σέρχιο Αγουέρο άφησε Καταλανός καρδιολόγος.

Ο Δρ. Ραμόν Μπρουγάδα μίλησε στον καταλανικό σταθμό RAC1 και τόνισε ότι δεν αποκλείεται τα πρόβλημα αρρυθμίας του Αργεντινού παίκτη να τον αναγκάσει να αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

«Αν έκανε μία κολπική θεραπευτική διαδικασία τότε λογικά θα αναρρώσει καλά, τα περιστατικά αυτά θεραπεύονται κατά 80%. Αν το πρόβλημα αφορά κάποια κοιλία τότε θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί. Είναι φανερό ότι το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το επαγγελματικό αθλητισμό συγκεντρώνει πιθανότητες. Ο Αγουέρο είχε αρρυθμία, επειδή η καρδιά του άρχισε να χτυπά πολύ γρήγορα. Δεν μιλάμε για ένα παιδί 12 ετών, αλλά για μία καρδιά που έχει υποστεί έντονη προσπάθεια εδώ και πολλά χρόνια και ανέπτυξε αρρυθμία. Αν είναι κολπική μπορεί να αντιμετωπιστεί καλά, αλλά αν είναι κοιλιακή τότε τα πράγματα είναι πιο ανησυχητικά. Πιστεύω ότι για να του προκάλεσε τέτοια δυσφορία, θα πρέπει να είχε γύρω στους 250 παλμούς το λεπτό», ήταν το σχόλιο του καρδιολόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags