Facebook Pixel Δημήτρης Σιόβας: Δημοσίευμα που αλλάζει τα πάντα - Αυτή η ομάδα "βλέπει" Σιόβα για τον Γενάρη
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-08 19:43:00

Δημοσίευμα που αλλάζει τα πάντα - Αυτή η ομάδα "βλέπει" Σιόβα για τον Γενάρη

Sportdog Team
Δημοσίευμα που αλλάζει τα πάντα - Αυτή η ομάδα "βλέπει" Σιόβα για τον Γενάρη

Ο Έλληνας αμυντικός συνεχίζει να είναι χωρίς ομάδα, όμως φαίνεται πως έχει μπει στα ραντάρ αρκετών συλλόγων ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με έναν από αυτούς να βλέπει πολύ θετικά την απόκτησή του.

Θέλτα: Στο στόχαστρο των Γαλιθιανών είναι ο Δημήτρης Σιόβας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική, μιας και οι Azules αναζητούν τον τρόπο να ενισχύσουν την άμυνά τους με τον 33χρονο να είναι ανάμεσα στις επιλογές που εξετάζουν καθώς είναι ελεύθερος ενώ έχει ρίξει τις απαιτήσεις του σε σχέση με τον Αύγουστο που έλυσε την συνεργασία του με την Ουέσκα.

«Ο Σιόβας στα 33 του είναι πιο επίκαιρος από ποτέ για τη Θέλτα από τη στιγμή που έχει μειώσει τις οικονομικές του βλέψεις και δεν έχει πρόβλημα να υπογράψει συμβόλαιο έως τη λήξη της σεζόν. Ο Σιόβας μπορεί με την εμπειρία του να γίνει ηγέτης στην άμυνα της Θέλτα και να βοηθήσει και του νεαρότερους παίκτες της ομάδας». Παράλληλα επισημαίνουν, για το ενδιαφέρον της Θέλτα, πως «ο Δημήτρης Σιόβας έχει την ευκαιρία ως «ελεύθερος» να ακούσει και άλλους συλλόγους που μπορεί να τον δελεάσουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags