Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέες ατάκες Γκατούζο για το μέλλον του Λάτο - Τον θέλει στη Βαλένθια; - Επιμένει ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-17 18:05:00

Νέες ατάκες Γκατούζο για το μέλλον του Λάτο - Τον θέλει στη Βαλένθια; - Επιμένει ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Νέες ατάκες Γκατούζο για το μέλλον του Λάτο - Τον θέλει στη Βαλένθια; - Επιμένει ο Ολυμπιακός

Τί θα γίνει τελικά με τον μεταγραφικό στόχος των Ερυθρολεύκων για το αριστερό άκρο της άμυνας; Ο προπονητής της Βαλένθια πήρε θέση για τα σενάρια περί αποχώρησης του Ισπανού άσου.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να επιμένει για την απόκτηση του Τόνι Λάτο, τον οποίο πάντως ο Τζενάρο Γκατούζο θα ήθελε να κρατήσει στη Βαλένθια.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε ξανά στην περίπτωση του Ισπανού αριστερού μπακ, τονίζοντας ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που εκτιμά δεόντως.

«Όλοι γνωρίζουν τον σεβασμό που τρέφω για τον Λάτο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στη μεσαία γραμμή και σε όλες τις θέσεις στα πλάγια. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει πολύ. Έχω πει τι μπορεί να δώσει πολλά ο Τόνι σε αυτή την ομάδα, αλλά ο σύλλογος αποφασίζει για τα πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά Γκατούζο.

Από την πλευρά του, ο Λάτο φέρεται να πιέζει τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας για να αποχώρησει, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και δεν υπολογίζεται ως βασικός, μιάς και ο Χοσέ Γκαγιά έχει καπαρωμένη τη θέση του στην ενδεκάδα της Βαλένθια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" Ολυμπιακού για Έλληνα 4 εκατομμυρίων - "Θράσος, ασίστ και καλά χτυπήματα - Άμεσα βασικός"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags