Σκέψεις αποχώρησης από το ισπανικό πρωτάθλημα κάνει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ-βόμβα της καταλανικής εφημερίδας "Sport"!

Οι "μπλαουγκράνα" εμφανίζονται αισιόδοξοι σχετικά με την υπόθεση "Νεγκρέιρα", που αφορά στις πληρωμές που έκαναν στον πρώην αρχιδιαιτητή, ωστόσο έχουν κάνει προεργασία σε περίπτωση τιμωρίας, αφού υπάρχει κίνδυνος αποβολής από τις διασυλλογικές διοργανώσεις.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, πριν από δύο εβδομάδες ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, συναντήθηκε με τον ομόλογό του της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, και υπάρχει η ελπίδα ότι τελικά δεν θα επιβληθούν κυρώσεις. 

Παρόλα αυτά, οι Καταλανοί προετοιμάζονται για το κακό σενάριο και μάλιστα εξετάζουν το ενδεχόμενο να αγωνιστούν εκτός Ευρώπης, πιθανότατα στην Ασία, αν υπάρξει τιμωρία. Κάτι που όπως αναφέρθηκε είναι δύσκολο, αλλά μπορεί να γίνει μόνο με φιλικά για να υπάρξουν έσοδα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ μεταδόθηκε ότι έχει εξεταστεί από την Μπαρτσελόνα και το ενδεχόμενο να φύγει από το ισπανικό πρωτάθλημα και να πάει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αν τιμωρηθεί στην Ισπανία! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Μέσι; Με αυτόν υπέγραψε η Μπαρτσελόνα νέο συμβολαιο - Η σημαία στον ιστό της