Facebook Pixel Πρωταθλήτρια Ισπανίας ξανά η Μπαρτσελόνα - "Ντου" οπαδών της Εσπανιόλ και σκηνές-σοκ στη λήξη! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-15 00:11:00

Πρωταθλήτρια Ισπανίας ξανά η Μπαρτσελόνα - "Ντου" οπαδών της Εσπανιόλ και σκηνές-σοκ στη λήξη! (Vid)

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-2 εκτός έδρας και εξασφάλισε την κατάκτηση του τίτλου, όμως οι πανηγυρισμοί αμαυρώθηκαν εξαιτίας της επίθεσης που δέχθηκαν οι Μπλαουγκράνα από αντίπαλους οπαδούς!

Πρωταθλήτρια Ισπανίας για 27η φορά στην Ιστορία της αναδείχθηκε η Μπαρτσελόνα, μετά το επιβλητικό 4-2 στην έδρα της Εσπανιόλ, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της La Liga.

Ωστόσο, το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω των όσων συνέβησαν μετά το φινάλε του αγώνα, αφού οπαδοί της Εσπανιόλ μπούκαραν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα!

Δείτε το "ντου" των οπαδών στο βίντεο πάνω από το κείμενο

Όσο για την εξέλιξη της αναμέτρησης, η Μπαρτσελόνα "καθάρισε" από νωρίς, με τον Μπαλντέ να έχει ασίστ στο Λεβαντόφσκι (11’) και προσωπικό γκολ (20’), ενώ ο Λεβαντόφσκι βρήκε εκ νέου δίχτυα για το 3-0 στο 40’. Ο επιθετικός μονόλογος έφερε και τέταρτο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Κουντέ (53’) και κάπου εκεί το πόδι σηκώθηκε από το γκάζι.

Η Εσπανιόλ κατάφερε να σκοράρει δύο φορές, με τους Τσάβι Πουάδο (73’) και Χοσέλου (92’) γαι το τελικό 4-2, που έστεψε την Μπάρτσα πρωταθλήτρια μετά από τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags