Facebook Pixel Ζοάν Λαπόρτα: Νέες αποκαλύψεις Λαπόρτα για επιστροφή Μέσι - Πιο σίγουροι από ποτέ στην Μπαρτελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-17 03:51:00

Νέες αποκαλύψεις Λαπόρτα για επιστροφή Μέσι - Πιο σίγουροι από ποτέ στην Μπαρτελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέες αποκαλύψεις Λαπόρτα για επιστροφή Μέσι - Πιο σίγουροι από ποτέ στην Μπαρτελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια είναι η αισιοδοξία που υπάρχει στους Καταλανούς για την μεγάλη επιστροφή του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή στην ομάδα με τον πρόεδρο του συλλόγου να να κάνει νέες δηλώσεις για το θέμα.

Ζοάν Λαπόρτα: Τόσο αποφασισμένος όσο και αισιόδοξος για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα είναι άπαντες στην ομάδα, με τον πρόεδρο του συλλόγου να μιλάει στο καταλανικό TV3 και να αναφέρεται και στην τεράστια πρόταση που έχουν κάνει στον Αργεντίνο από τη Σαουδική Αραβία.

«Έχω μιλήσει με τον Λέο, πήγε πολύ καλά. Έχουμε αποκαταστήσει τη σχέση μας. Ο ίδιος θέλει Μπαρτσελόνα, νιώθει αυτή την ομάδα σπίτι του. Η Μπαρτσελόνα είναι… Μπαρτσελόνα. Στη Σαουδική Αραβία κάνουν καλή δουλειά και επενδύουν στο ποδόσφαιρο, αλλά επιμένω: η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του Μέσι. Και η Μπαρτσελόνα μπορεί να ανταγωνιστεί τους πάντες», είπε ο Ζοάν Λαπόρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέχρι 25 εκατ. η ΑΕΚ από Ευρώπη, σίγουρα 10 - "Διαφωνία" Αλμέιδα-Μελισσανίδη για Έλληνα - Πωλήθηκε ο πρώτος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags