Facebook Pixel La Liga: "Χοντρό" θέμα για Βαλένθια - Ήττα από Μαγιόρκα και πάλι αγωνία για την παραμονή (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-25 22:52:00

"Χοντρό" θέμα για Βαλένθια - Ήττα από Μαγιόρκα και πάλι αγωνία για την παραμονή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η νίκη της επί της Ρεάλ στον «επεισοδιακό» αγώνα της περασμένης Κυριακής (21/5, 2-1), έδωσε «ανάσα» στη Βαλένθια στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, όμως η Μαγιόρκα της... υπενθύμισε απόψε (25/5) πως έχει δρόμο ακόμα για να κρατήσει η θέση της στη LaLiga.

La Liga: Η νίκη της επί της Ρεάλ στον «επεισοδιακό» αγώνα της περασμένης Κυριακής (21/5, 2-1), έδωσε «ανάσα» στη Βαλένθια στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, όμως η Μαγιόρκα της... υπενθύμισε απόψε (25/5) πως έχει δρόμο ακόμα για να κρατήσει η θέση της στη LaLiga. Οι νησιώτες νίκησαν τις «νυχτερίδες» με 1-0 στην Palma de Mallorca στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής κι επανέφεραν το άγχος στη Βαλένθια, που απέχει μόλις 2 βαθμούς απ' την επικίνδυνη ζώνη, μολονότι είχε πάρει 7 βαθμούς στα προηγούμενα τρία παιχνίδια της.

Μετά από ένα «αναιμικό» πρώτο ημίχρονο, όπου η Βαλένθια έδειχνε να «βολεύεται» με την ισοπαλία, η Μαγιόρκα έδειξε πολύ καλύτερη εικόνα κι έφτασε στο «τρίποντο» με το γκολ του Μουρίκι στο 64', έπειτα από ασίστ του Νοτιοκορεάτη Λι Κανγκ-ιν. Μία νίκη που διατήρησε τις (μαθηματικές) ελπίδες της Μαγιόρκα για να προλάβει την 7η θέση και το «εισιτήριο» για το Europa Conference League, εφόσον κάνει το «2 στα 2» στα δύο τελευταία ματς της LaLiga.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags