Facebook Pixel Τσάβι: Αποκαλύψεις από Τσάβι - Τότε έρχεται η απάντηση του Μέσι για το μέλλον του
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-02 17:21:00

Αποκαλύψεις από Τσάβι - Τότε έρχεται η απάντηση του Μέσι για το μέλλον του

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από Τσάβι - Τότε έρχεται η απάντηση του Μέσι για το μέλλον του

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ είναι πλέον επίσημο ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεντ Ζερμέν, με τον ίδιο όμως να μην έχει αποκαλύψει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Τσάβι: Παρελθόν από την Παρί Σεντ Ζερμέν πρόκειται να αποτελέσει ο Λιονέλ Μέσι μιας και ο Κριστόφ Γκαλτιέ αποκάλυψε πως ο Αργεντίνος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, χωρίς όμως ακόμα να γνωρίζει κάποιος την επόμενη ομάδα του, παρά το γεγονός ότι έχει συνδεθεί με την Μπαρτσελόνα.

«Την επόμενη εβδομάδα θα πάρει μια απόφαση και εσείς (τα ΜΜΕ) πρέπει να τον αφήσετε ήσυχο (να αποφασίσει). Θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα και τώρα υπάρχουν 200 υποθέσεις. Θα αποφασίσει για το μέλλον του και εδώ οι πόρτες είναι ανοιχτές, δεν υπάρχει συζήτηση.

Θα τελειώσει την σεζόν εκεί (στην Παρί Σεν Ζερμέν). Έχει μεγάλο σεβασμό για την Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο. Το συμβόλαιό του τελειώνει και μετά, έχει όλο το δικαίωμα στον κόσμο να πει πού θα πάει, πού θα τελειώσει την καριέρα του», είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, μιλώντας στην Mundo Deportivo για το μέλλον του Μέσι και πλέον μένει να φανεί τι ακριβώς θα συμβεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει ο ΠΑΟ - Οι επόμενες αποχωρήσεις και οι 8 μεταγραφές - 4 εκατ. για Λινγκρ, δυνατά για top Έλληνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags