Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Θέλτα: Ανατροπή-ΕΠΟΣ από το 80’ και μετά για Μπαρτσελόνα - Άνοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο Δουβίκας! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-23 21:42:00

Ανατροπή-ΕΠΟΣ από το 80’ και μετά για Μπαρτσελόνα - Άνοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο Δουβίκας! (Vid)

Sportdog Team

Η Θέλτα προηγήθηκε 2-0 στο "Μονζουίκ", έχοντας για σκόρερ του δεύτερου γκολ τον Δουβίκα, αλλά η Μπαρτσελόνα με μυθική ανατροπή από το 81’ και έπειτα επικράτησε 3-2 για να ανέβει προσωρινά στην κορυφή.

Με «καρδιά» πρωταθλήτριας η Μπαρτσελόνα πέτυχε τεράστια ανατροπή σε λιγότερο από 10 λεπτά απέναντι στην Θέλτα (3-2), με την οποία ο Τάσος Δουβίκας «άνοιξε λογαριασμό» κάνοντας το 0-2 στο 76΄!

Ο Έλληνας στράικερ πέρασε αλλαγή στο 66ο λεπτό και 10 λεπτά μετά «πάγωσε» για δεύτερη φορά τους τυπικά γηπεδούχους, ωστόσο, ο Λεβαντόφσκι «πήρε τ΄ όπλο» του στη συνέχεια, ισοφάρισε με δύο γκολ στο 81΄ και 86΄, για να «σφραγίσει» την ανατροπή ο Ζοάο Κανσέλο στο 89΄ μετά από καταπληκτική ασίστ του Γκάβι. Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος είχε «σερβίρει» νωρίτερα στον Λεβαντόφσκι κι εκείνος είχε «γράψει» το 2-2.

Η «Μπαρτσα» διατήρησε το αήττητο στο ξεκίνημα της LaLiga (5 νίκες, μία ισοπαλία) κι «έπιασε» στην κορυφή την Τζιρόνα, αλλά με την Ρεάλ να έχει ματς λιγότερο και την ευκαιρία για το 6Χ6. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags