Facebook Pixel Τάσος Δουβίκας: Ο Δουβίκας το "κάρφωσε" αλλά η Θέλτα έφαγε δύο γκολ μετά το 84’ και... αυτοκτόνησε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-03 00:08:00

Ο Δουβίκας το "κάρφωσε" αλλά η Θέλτα έφαγε δύο γκολ μετά το 84’ και... αυτοκτόνησε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

"Χαρακίρι" για την ομάδα της Γαλικίας, παρά το γκολ του Έλληνα άσου!

Στο πρώτο του ματς στην αρχική ενδεκάδα της Θέλτα ο Τάσος Δουβίκας και συνολικά στην 3η του συμμετοχή, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα (δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα μετά από αυτό απέναντι στην Μπαρτσελόνα), ωστόσο, η Λας Πάλμας ήταν αυτή που με φοβερή ανατροπή στο φινάλε (84΄ και 90΄+7) κατάφερε να πάρει μία τεράστια νίκη (δεύτερη στη σεζόν) με 2-1, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 8ης αγωνιστικής της LaLiga. 

Μέχρι το 84ο λεπτό η Θέλτα ήταν μπροστά στο σκορ με το γκολ του Δουβίκα από το 67΄ (δύο λεπτά μετά παραχώρησε την θέση του στον Άσπας), ωστόσο, οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω στο «Εστάντιο ντε Γκραν Κανάρια».

Αρχικά ισοφάρισαν με το πέναλτι του Βιέρα και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων από ασίστ του σκόρερ της ισοφάρισης, ο Καρντόνα ολοκλήρωσε την ανατροπή. Η Θέλτα προηγήθηκε σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, αλλά απέτυχε να φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς. Το ίδιο συνέβη και στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα (3-2), όπως και με την Αλαβές (1-1) στο «Μπαλαΐδος», την προηγούμενη αγωνιστική.

Η σημερινή ήταν η πρώτη νίκη της Λας Πάλμας απέναντι στην Θέλτα μετά από 4 ματς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags