Facebook Pixel La Liga: Έφερε... γούρι ο Παπασταθόπουλος και ο Ίσκο λύτρωσε τη Μπέτις με γκολάρα στο 94’! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-29 18:47:00

Έφερε... γούρι ο Παπασταθόπουλος και ο Ίσκο λύτρωσε τη Μπέτις με γκολάρα στο 94’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Δραματική νίκη με 2-1 για τη Ρεάλ Μπέτις απέναντι στην Οσασούνα, με τον Έλληνα άσο να παρακολουθεί το ματς της νέας του ομάδας από κοντά.

La Liga: Επιστροφή στις νίκες για την Ρεάλ Μπέτις με αγχωτική νίκη επί της Οσασούνα στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, με 2-1. Για να έρθει αυτό το 2-1 όμως έπρεπε να πετύχει ένα γκολ κλάσης ο Ίσκο στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του από διαγώνια θέση και σε ύψος λίγο πάνω από το γόνατο κι έπιασε ένα πλασέ πολύ δύσκολο, πάνω στην κίνηση και χωρίς κοντρόλ, για να την στείλει στο “παραθυράκι” της εστίας του Ερέρα που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι.

Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 25ο λεπτό οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει να κάνουν ούτε σουτ στην εστία. Από το 25ο λεπτό και μετά το παιχνίδι πήρε ζωή, έγιναν φάσεις, με εκείνη του Ίσκο στο 40′ να είναι και η κορυφαία, όμως στο 1ο λεπτό του επιπλέον χρόνου, ο Ίσκο έβγαλε την σέντρα ακριβώς στο πόδι του Γουίλαν Χοσέ ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος η Οσασούνα πήρε μέτρα στο γήπεδο, έψαξε το γκολ και το βρήκε στο 50΄ όμως ήταν καθάρα σε θέση οσφάιντ ο Ραούλ. Τα λεπτά περνούσαν και η Μπέτις βρήκε και πάλι ρυθμό, πήρε την μπάλα στα πόδια της και στο 65ο λεπτό ο Ντιαό ανατρέπεται στην περιοχή, ο διαιτητής δίνει πέναλτι και δεύτερη κίτρινη, κόκκινη, στον Γκαρσία για το μαρκάρισμα. Ο VAR όμως είχε άλλη άποψη, ο διαιτητής είδε την φάση και πήρε πίσω και το πέναλτι και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Οσασούνα, αν και δεν έφτιαχνε φάσεις, βρήκε το γκο στην κόντρα με τον Ρούμπεν Γκαρθία, που είχε μπει λίγα λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι κάνοντας το 1-1. Το ματς έφτασε στον επιπλέον χρόνο του, ο οποίος ήταν 5 λεπτά με τον Ίσκο να βρίσκει τρόπο να σκοράρει με το απίθανο πλασέ και να κάνει το 2-1 για τους γπηεδούχους. Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπέτις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα νέα για Ολυμπιακό, δύο τεράστιες απουσίες με ΟΦΗ - Αλλάζει την 11αδα ο Μαρτίνεθ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags