Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Ο Μέσι έγινε... Μπιλ Ράσελ - Η φοβερή φωτογραφία του Αργεντίνου με τα 8 δαχτυλίδια από τις Χρυσές Μπάλες (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-31 23:02:00

Ο Μέσι έγινε... Μπιλ Ράσελ - Η φοβερή φωτογραφία του Αργεντίνου με τα 8 δαχτυλίδια από τις Χρυσές Μπάλες (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ο Μέσι έγινε... Μπιλ Ράσελ - Η φοβερή φωτογραφία του Αργεντίνου με τα 8 δαχτυλίδια από τις Χρυσές Μπάλες (ΦΩΤΟ)

Η adidas με αφορμή την κατάκτηση της 8ης «Χρυσής Μπάλας» από τον Λιονέλ Μέσι, ετοίμασε και παρουσίασε μια πολύ ιδιαίτερη σειρά από οκτώ δακτυλίδια, που το καθένα συνδέεται με μία ξεχωριστή ιστορία, την οποία εξηγεί η πολυεθνική εταιρεία αθλητικών ειδών.

Λιονέλ Μέσι: Η adidas με αφορμή την κατάκτηση της 8ης «Χρυσής Μπάλας» από τον Λιονέλ Μέσι, ετοίμασε και παρουσίασε μια πολύ ιδιαίτερη σειρά από οκτώ δακτυλίδια, που το καθένα συνδέεται με μία ξεχωριστή ιστορία, την οποία εξηγεί η πολυεθνική εταιρεία αθλητικών ειδών.

Η γερμανική εταιρεία που συνοδεύει τον Λιονέλ Μέσι σχεδόν από την αρχή της καριέρας του, έφτιαξε τα ιδιαίτερα αυτά οκτώ δαχτυλίδια που παραπέμπουν σε κάποια εμβληματική στιγμή του Μέσι και της διάκρισής του εκείνη την εποχή, που κατέκτησε καθεμιά από τις οκτώ «Χρυσές Μπάλες» του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής marketingregistrado.

Οι αναφορές κάθε δαχτυλιδιού του Λιονέλ Μέσι:
2009:«Το φιλί», για τον πανηγυρισμό του στον τελικό του Champions League το 2009 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φιλώντας το παπούτσι του.
2010: «Δείχνοντας τον ουρανό», για τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του που δείχνει προς τον ουρανό, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη γιαγιά του, Τσέλια.
2011: «GOAT», για το γεγονός ότι ήταν το σημείο αναφοράς της κορυφαίας ομάδας όλων των εποχών, της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα.
2012: «91», για τα 91 γκολ που σκόραρε σε μία χρονιά, ένα ρεκόρ ιστορικό.
2015: Το 2015, για την κατάκτηση του τελευταίου του Champions League, τέσσερα στο σύνολο.
2019: Το 2019, για την απόκτηση του τελευταίου «Χρυσού Παπουτσιού» (6), όντας ο κορυφαίος εκείνη τη σεζόν.
2021: «Πρωταθλητής Νότιας Αμερικής» για την κατάκτηση του Copa America, ως 
2023: «Τα τρία αστέρια», τιμώντας την κατάκτηση με την Αργεντινή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τίναξε την μπάνκα" ο Γιαννακόπουλος - Αυτό είναι το "χρυσό" συμβόλαιο του Ναν - Τρελά λεφτά για 8 μήνες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags