Facebook Pixel Εντέν Αζάρ: ’’Η ζωή μου είναι τέλεια από τη στιγμή που αποσύρθηκα - Δε μου λείπει το ποδόσφαιρο’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-01 00:50:00

Αζάρ: ’’Η ζωή μου είναι τέλεια από τη στιγμή που αποσύρθηκα - Δε μου λείπει το ποδόσφαιρο’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αζάρ: ’’Η ζωή μου είναι τέλεια από τη στιγμή που αποσύρθηκα - Δε μου λείπει το ποδόσφαιρο’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βέλγος κρέμασε τα παπούτσια του πρόσφατα και νιώθει χαρούμενος με το νέο κεφάλαιο της ζωής του.

Τέλος στη μαγική ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο Εντέν Αζάρ, αφότου αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ηλικία μόλις 32 ετών. Ο ίδιος μίλησε στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας και αποκάλυψε ότι το ποδόσφαιρο δεν τον γέμιζε συναισθηματικά και ότι δεν έχει μετανιώσει την απόφασή του. Παράλληλα, δήλωσε ευτυχισμένος για το πώς είναι σήμερα.

Όσα ανέφερε ο Βέλγος:

«Τώρα η ζωή μου είναι τέλεια, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Η απόφαση ήταν απλή να ληφθεί, δεν μετανιώνω. Είμαι με την οικογένειά μου, απολαμβάνω τα παιδιά μου. Επιπλέον, είναι μια τέλεια ζωή, η απόφαση ήταν απλή. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά σήμερα είμαι καλά με τον εαυτό μου, νιώθω ευτυχισμένος. Έχω τόσα πολλά πράγματα εκτός ποδοσφαίρου που μπόρεσα να τα αξιολογήσω όλα ήρεμα.

Δεν μου άρεσε πλέον η προπόνηση, η αποχώρηση ήταν η πιο λογική επιλογή, επίσης επειδή δεν ήθελα να πάω να παίξω κάπου μόνο για τα χρήματα. Δεν μου λείπει το ποδόσφαιρο, πάντα έλεγα ότι θα σταματήσω όταν σταματήσω να διασκεδάζω. Συνεχίζω να βλέπω ποδόσφαιρο στην τηλεόραση όταν μπορώ, αλλά κάνω και άλλα πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags