Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας και έφτασε τις 8 συνολικά, με τον παίκτη της Ίντερ Μαϊάμι να γράφει ιστορία. Ο Μέσι μετά την παραλαβή του βραβείου, παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αποκάλυψε ότι θέλει μια μέρα να επιστρέψει στο Καμπ Νόου και τόνισε ότι η Μπάρτσα είναι ο καλύτερος σύλλογος του κόσμου.

Όσα δήλωσε ο Αργεντινός άσος:

«Νομίζω, με όλα όσα μου έδωσε ο σύλλογος και λαμβάνοντας υπόψη αυτά που προσέφερα επίσης, δεν είναι καλό να μην έχω αντίο. Γι' αυτό ελπίζω ότι μια μέρα θα έρθει η ώρα να επιστρέψω. Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου, αγαπώ τον σύλλογο και τους ανθρώπους του. Δεν ξέρω αν στο νέο "Καμπ Νόου" ή οπουδήποτε αλλού, αλλά θα έπρεπε να συμβεί.

Η επιστροφή στη Βαρκελώνη είναι μια επιλογή, είναι το μέρος όπου θα ζήσω. Η Μπαρτσελόνα πάντα με βοηθούσε, όπως βοήθησα και τον σύλλογο. Θα ήθελα να συνεργαστούμε με κάποιο τρόπο. Είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο γιατί είναι διαφορετικός σε όλα. Το γεγονός ότι ήμουν εκεί τόσα χρόνια είναι αυτό που μου επέτρεψε να κερδίσω τόσα βραβεία».