La Liga: Με γκολ του Αραούχο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Μπαρτσελόνα πέτυχε σπουδαίο διπλό στο Σαν Σεμπαστιάν νικώντας 1-0 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι χάνοντας 3 ευκαιρίες στα πρώτα 3 λεπτά, με τον Τερ Στέγκεν να λέει όχι σε Μπαρενετσέα και Ογιαρθάμπαλ, ενώ η κεφαλιά του Μερίνο έφυγε άουτ. Ο Γερμανός έβγαλε με το πόδι το πλασέ του Κούμπο στο 16′ με την Σοσιεδάδ να είναι καταιγιστική.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αλλά και πάλι η ομάδα του Αλγκουαθίλ είχε τις ευκαιρίες, με Μέντεζ στο 54′ με Μερίνο στο 66′ και Μπαρενετσέα στο 71′. Όλα έδειχναν 0-0 όχι ιδιαίτερα δίκαιο για την Σοσδιεδάδ, αλλά η Μπαρτσελόνα είχε διαφορετική άποψη, “κλέβοντας” το ματς. Στο 90′ ο κεραυνός του Αραούχο σταμάτησε στον Ρεμίρο, ο οποίος έδιωξε και το πλασέ του Γκάβι στο πρώτο των καθυστερήσεων.

Στο 90+3 όμως δεν είχε απάντηση στην κεφαλιά του Ουρουγουανού μετά τη φανταστική πάσα του Γκουντογκάν. Το γκολ αρχικά δε μέτρησε ως οφ σάιντ, αλλά ο VAR διόρθωσε τα πράγματα με το 0-1 να είναι το τελικό σκορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλλησε στο μηδέν η Μαρσέιγ πριν την ΑΕΚ - Γιούχαραν τους παίκτες οι οπαδοί! (Highlights)