Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Ποιος να το περίμενε! Ο Τσάβι είναι ο χειρότερος προπονητής της Μπάρτσελόνα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-09 14:27:00

Ποιος να το περίμενε! Ο Τσάβι είναι ο χειρότερος προπονητής της Μπάρτσελόνα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ποιος να το περίμενε! Ο Τσάβι είναι ο χειρότερος προπονητής της Μπάρτσελόνα (ΦΩΤΟ)

Τα τελευταία χρόνια η πορεία των Μπλαουγκράνα στο Champions League δεν θυμίζει σε τίποτα τα όσα έκαναν παλιότερα και μάλιστα η ήττα από τη Σαχτάρ έφερε τον Καταλανό τεχνικό σε μια καθόλου κολακευτική θέση.

Μπαρτσελόνα: Ήττα... σοκ για τους Καταλανούς από τη Σαχτάρ το βράδυ της Τρίτης (7/11) για τους ομίλους του Champions League, κάτι που όπως έγινε γνωστό έκανε τον Τσάβι να είναι πλέον ο χειρότερος προπονητής της ιστορίας της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα από την ημέρα που έγινε προπονητής της Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι έχει δώσει συνολικά 20 παιχνίδια στον πάγκο  του συλλόγου μετρώντας μόλις πέντε νίκες, ενώ ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι σε αυτά τα παιχνίδια οι Καταλανοί έχουν δεχθεί 29 γκολ, έχοντας σκοράρει 33 φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Λουτσέσκου με Κουλιεράκη - Κατσάδα στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη - Την… πλήρωσε και ο "Ντέλιας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags