Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Χαμός στην Ισπανία! Στα... άκρα η κόντρα Μπαρτσελόνα με την Ομοσπονδία λόγω Γκάβι - Αποζημίωση μαμούθ από FIFA
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-20 22:09:00

Στα... άκρα η κόντρα Μπαρτσελόνα με την Ομοσπονδία λόγω Γκάβι - Αποζημίωση "μαμούθ" από FIFA

Sportdog Team
Στα... άκρα η κόντρα Μπαρτσελόνα με την Ομοσπονδία λόγω Γκάβι - Αποζημίωση "μαμούθ" από FIFA

Έξαλλοι είναι οι Μπλαουγκράνα με την ισπανική Ομοσπονδία μιας και θεωρούν ότι δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής κόντρα Γεωργία, παιχνίδι στο οποία τραυματίστηκε σοβαρά.

Μπαρτσελόνα: Στα... κάγκελα είναι οι άνθρωποι των Καταλανών με την ισπανική Ομοσπονδία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mundo Deportivo, μιας θεωρούν ότι στο παιχνίδι των Φούριας Ρόχας με τη Γεωργία, στο οποίο ο Γκάβι υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου εννιά μήνες, ο νεαρός δεν θα έπρεπε να παίξει, αλλά να προστατευτούν οι πρωτοκλασάτοι παίκτες μιας και ήταν ήδη εξασφαλισμένη η πρόκριση στο Euro 2024.

Παράλληλα δημοσίευμα της AS αναφέρει πως η FIFA θα δίνει στην Μπαρτσελόνα ημερήσια αποζημίωση ύψους 20.548 ευρώ για όσο καιρό ο Γκάβι βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων, με μέγιστη διάρκεια τις 365 ημέρες απουσία, κάτι που σημαίνει πως αν λείψει έναν χρόνο οι Καταλανοί θα λάβουν συνολικά 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απασφάλισε" ο Μπέος - Ατάκες για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό - "Παραμυθατζής ο Καρυπίδης" - Τι θα έλεγε σε Γκαγκάτση για ΕΠΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags